هشتمین دوره همایش ملی کیفیت با محوریت «چالش ها و مسائل کیفیت در حوزه صنایع و خدمات در اقتصاد ایران» به همت انجمن علمی مهندسی صنایع دانشگاه فردوسی مشهد در تاریخ 22 اردیبهشت ماه 1396 برگزار شد.

دکتر بابک رضایی از اعضای هیئت علمی گروه مهندسی صنایع دانشگاه فردوسی مشهد و رئیس دفتر ارتباط با صنعت دانشکده مهندسی طی سخنانی به معرفی  رشته ی صنایع و تفاوت آن با سایر رشته های مهندسی پرداخت.

در ادامه دکتر عباس احمدی عضو هیئت علمی دانشکده صنایع دانشگاه صنعتی امیرکبیر به سخنرانی درباره‌ی «کیفیت در نظام آموزش عالی» پرداخت. پس از پایان سخنرانی اول زمان استراحت کوتاهی در نظر گرفته شده بود و از دانشجویان و سخنرانان پذیرایی شد.

سپس دکتر فرشاد صالحی درباره ی «چالش های کیفیت در صنایع نوین» به سخنرانی پرداخت؛ به سوالات دانشجویان پاسخ داده شد و از تجربه های ایشان در حوزه ی کارآفرینی و چالش ها و مشکلات و فرصت های پیش رو بهره مند شدند.

سخنرانی آخر مربوط به مهندس مسعود موسوی درباره‌ی این موضوع که «چرا کیفیت رمز ماندگاری در اقتصاد ایران نیست؟» بود که در ساعت 1:45 آغاز شد.

در پایان به دلیل استقبال شرکت‌کنندگان از سخنرانی دکتر صالحی، زمانی 30 دقیقه ای برای پاسخگویی به سوالات دانشجویان در نظر گرفته شد و دکتر صالحی دوباره در جایگاه سخنرانی قرار گرفت.

در انتها نیز دبیر اتحادیه انجمن های علمی دانشجویی مهندسی صنایع کشور، آقای علی ولی زاده، دقایقی به صحبت پرداخت و دبیر انجمن علمی مهندسی صنایع دانشگاه فردوسی مشهد، آقای محمد ولی نژاد، با تشکر از اعضای انجمن علمی به خاطر برگزاری این همایش و اتحادیه انجمن های علمی دانشجویی مهندسی صنایع کشور و انجمن کیفیت ایران به خاطر همراهی و همکاری با انجمن پایان همایش را اعلام نمود.

در انتها تندیس های همایش به سخنرانان و همچنین دبیر اتحادیه تقدیم شد و پس از گرفتن چند عکس یادگاری در ساعت 15:30 همایش پایان یافت.

باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد

photo 2017-05-13 21-52-41