13910928000039 PhotoL

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد، به مناسبت بیست و هشتمین سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (ره) بسيج كاركنان دانشگاه با همكاري ستاد ارتحال حضرت امام خميني (ره) ، یک دوره  مسابقه كتابخواني از متن كتاب «زندگي به سبك روح الله» تاليف علي اكبر سبزيان ويژه كارمندان ،دانشجويان ، اساتيد و همچنين اعضاي محترم خانواده ايشان ( رده سني بالای 17 سال)  برگزار می کند .

اين مسابقه با هدف آشنايي خانواده ها، بويژه نسل جوان با سيره ي زندگي حضرت امام خميني (ره) و استفاده از رهنمودهاي ايشان در زندگي و نهاد خانواده و ترويج فرهنگ كتابخواني برگزار مي شود . در اين كتاب هدايت هاي كوتاهي از زندگي امام خميني (ره) درباره انتخاب همسر امام، نماز، صداقت، تربيت فرزندان، پول توجيبي، تكبر، سبقت در سلام، اشتغال زن، اسراف نكردن، لباس پوشيدن را ارائه مي كند.

علاقمندان ميتوانند پس از دانلود متن كتاب و مطالعه آن در مسابقه شركت كنند و حروف صحيح را از چپ به راست به صورت عدد 20 رقمي به سامانه پیامکی بسیج به  شماره  3000805623 ارسال نمايند.
گفتنی است مهلت شركت از تاريخ 10 خرداد ماه لغايت پايان ساعت اداري  20 خردادماه مي باشد . به ده نفر از برگزيدگان جوايز غير نقدي اهدا ميگردد.

دانلود پی دی اف کتاب زندگی به سبک روح الله

سئوالات مسابقه  کلیک کنید