sabtnam

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد، مرکز حفظ قرآن کریم شهید شهریاری نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه  دوره های: حفظ قرآن کریم (سه ساله و پنج ساله) و   روخوانی ، روانخوانی، تجوید و نغمات را برگزار می کند.
علاقه مندان می توانند  از تاریخ 27 الی 31 خرداد ماه  جهت ثبت نام به مرکز حفظ قرآن کریم شهید شهریاری واقع در طبقه دوم مسجد حضرت زهرا(س) مراجعه نمایند.

همچنین این دفتر آمادگی دارد به صورت تلفنی از طریق شماره تلفن های: خواهران(09398911805-38806437 ) – برادران (09339604649) از ساعت 14:30- 9 از دانشجویان علاقه مند ثبت نام به عمل آورد.
متقاضیان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره میزان شهریه و نحوه برگزاری کلاس ها به کانال تلگرام مرکز به آدرس @markazhefz مراجعه نموده و فایل راهنما را مطالعه نمایند.

باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد