مراسم استقبال از دانشجويان نو ورود دانشكده كشاورزي برگزار شد

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد؛ مراسم استقبال از دانشجویان نو ورود دانشکده کشاورزی در روز یکشنبه 15 مهرماه 1397، برگزار شد.
دکتر نظامی، رئیس دانشکده کشاورزی، سخنان خود را با بیان اهمیت کشاورزی، لزوم مهارت افزایی دانشجویان و کارآفرینی دانش‌آموختگان این رشته، آغاز نموده و سپس به چالش ها و فرصت هاي پيش رو، نياز كشور به تخصص هاي مرتبط با صنعت كشاورزي و نقش برجسته دانشكده كشاورزي دانشگاه فردوسي مشهد در تامين اين مهم تاكيد كرد. همچنين دكتر توكل افشاري، معاون آموزشي و فرهنگي دانشكده و دكتر خدابخشيان، مسئول توسعه و انتقال فناوري دانشكده نيز براي دانشجويان نو ورود سخناني ايراد كردند. بخش ديگر اين مراسم سخنان نمايندگان مركز اطلاع رساني و كتابخانه مركزي و مجريان طرح پايش سلامت دانشگاه بود كه اطلاعات مفيدي را از حوزه هاي كاري خود با دانشجويان نو ورود در ميان گذاشتند.
در اين مراسم، نمايشگاهي براي معرفي تشكل هاي دانشجويي و شركت هاي كارآفرين و دانش بنيان كشاورزي نيز داير بود كه با استقبال قابل توجه دانشجويان نو ورود مواجه شد. در اين نمايشگاه، دانشجويان نو ورود با محصولات و خدمات شركت هاي كارآفرين و دانش بنيان كه حاصل تلاش دانش آموختگان اين دانشكده است، آشنا شدند. همچنين اهداف، دستاوردها و حوزه فعاليت تشكل‌هاي دانشجويي به دانشجويان نو ورود دانشكده كشاورزي معرفي گرديد.

یازدهمین دوره جشنواره ملی حرکت

• همایش