139410101656171186822604

همسر حضرت آیت‌الله علم‌الهدی نماینده ولی فقیه در استان خراسان‌رضوی و امام جمعه مشهد  دار فانی را وداع گفت.

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد به نقل از خبرگزاری تسنیم، حاجیه خانم سکینه ریخته گرزاده همسر آیت‌الله سیداحمد علم‌الهدی، عضو هیأت امنای دانشگاه امام صادق(ع) و نماینده ولی فقیه در استان خراسان‌رضوی پس از تحمل سال‌ها بیماری قلبی امروز در منزل دار فانی را وداع گفت.

همسر مکرمه آیت‌الله علم‌الهدی از مدتی قبل به‌دلیل کسالت در بیمارستان بستری بوده و امروز و در ایام ماه مبارک رمضان دعوت حق را لبیک گفت و به دیار باقی شتافت.

مدیریت فرهنگی وفعالیت های داوطلبانه  دانشگاه فردوسی مشهد مصیبت وارده را به نماینده ولی فقیه در استان خراسان‌رضوی  وابستگان ایشان تسلیت عرض می‌کند.

مراسم تشییع این بانوی محترمه فردا صبح ساعت 10 از مهدیه مشهد به‌طرف حرم مطهر امام رضا (ع) و فردا دوشنبه ساعت 21 تا 23 مراسم ختم در مهدیه برگزار خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد