مستند توران خانم در دانشکده مهندسی اکران شد+ گزارش تصویری

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد؛ اکران دانشجویی فیلم توران خانم، به همت انجمن اسلامی دانشجویان نواندیش  در روز سه شنبه ۱۷ مهرماه ۹۷ با حضور رخشان بنی اعتماد و مجتبی میر تهماسب، کارگردانان این مستند، و همچنین پندار خمارلو، دختر توران میر هادی، و علیرضا میرفخرایی داماد ایشان در آمفی تئاتر دانشکده مهندسی برگزار شد.

رخشان بنی اعتماد در جریان این نشست بیان کرد: خوشحالم که افتخار همراهی با خانم میرهادی در واپسین سال های زندگی به لطف خانواده ی محترم ایشان، دوستان و شخص خود ایشان را داشتم که می دانم برخلاف اینکه هیچ وقت تمایلی به ظاهر شدن بر پرده و یا دیده شدن نام ایشان در محافل مختلف و یا حتی ساخت فیلمشان نداشتند؛ به لطف خانواده و همکاران اجازه همراهی به من و آقای میرتهماسب را دادند تا بتوانیم شعاع کوچکی از وجود تابناک این بانوی بزرگوار را به تصویر کشیده و ثبت کنیم.
وی در ادامه افزود: خوشحال هستم که این فیلم در یک جمع دانشجویی دیده می شود چون فکر می کنم به خصوص برای جوانان و دانشجویان عزیز که به واسطه شرایط موجود از اینکه بدانند در تاریخ فرهنگی این جامعه چه کسانی با چه ایده ها و تفکراتی بودند، محروم هستند و بسیار خوشحالم و امیدوارم که این اتفاق مجددا تکرار شود.
در ادامه علیرضا میرفخرایی در خصوص اهداف خانم توران میرهادی گفت: توران خانم دو دغدغه ی بزرگ داشت ؛یکی مسئله زن در جامعه ی ایران که فعالیت های ایشان باعث آبرومندی زن ایرانی می شود و زنان ایرانی باید توران خانم و امثال ایشان را الگوی خود قرار دهند ؛و دیگر مسئله ی جوانان که همیشه دغدغه های جوانان را دغدغه ی خود می دانست و تلاش می کرد تا آنان تاریخ فرهنگی جامعه ی خود را درست و صحیح تر بدانند.
در ادامه پندار فخارلو به بررسی کتاب های خانم میرهادی پرداخت و بیان کرد: پیشنهاد می کنم که این کتاب ها را به جهت آشنا شدن با دیدگاه‌های توران خانم مطالعه فرمایید چرا که در بسیاری از زمینه ها راهگشاست. برای مثال کتاب "مادر و پنجاه سال زندگی در ایران" ایشان در واقع سیستم تربیتی خانواده ی مادرم در کودکی را بیان می کند.

باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد:مریم فرشچی

to3