وام کمک هزینه سفر برای پیاده روی اربعین، به زائران دانشجو پرداخت می‌شود

n00641652-b

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد؛ به منظور تقویت روحیه معنوی دانشجویان در راهپیمایی عظیم اربعین حسینی و طبق مصوبات ستاد ملی اربعین دانشگاهیان، مذاکراتی بین صندوق رفاه دانشجویان و معاونت فرهنگی-اجتماعی و دانشجویی برای پرداخت وام کمک هزینه سفر برای پیاده روی اربعین در موعد مقرر صورت گرفت. بر این اساس، صندوق رفاه دانشجویان آمادگی خود را برای پرداخت مبلغ یک میلیون تومان برای دانشجویان مجرد و یک میلیون و پانصدهزار تومان برای دانشجویان متاهل که عازم عتبات هستند اعلام نموده است.

دانشجویان متقاضی می‌توانند جهت دریافت وام، به اداره رفاه دانشجویان واقع در ساختمان معاونت فرهنگی-اجتماعی و دانشجویی مراجعه نمایند.

دیدگاه‌ها

+1 #1 م.آرمین 1397-07-24 16:22
سلام من و همسرم هردو دانشجو فردوسی هستیم و انشاءالله عازم عتبات هستیم برای اربعین ، به هرکدوم از ما 1500تعلق میگیره و یا فقط به یک مفر از ما? متشکرم
نقل قول کردن