دوره تدوین مقدماتی برگزار می شود

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی؛ دوره تدوین مقدماتی، به همت کانون فیلم و عکس با تدریس محسن روحی از  روز یکشنبه ۱۳ آبان ماه ۹۷ به مدت ۵ هفته؛ یکشنبه ها ساعت ۱۷:۳۰برگزار خواهد شد.

در این دوره به مباحثی چون تاریخچه و بررسی شکل گیری تدوین، اصطلاحات مونتاژ و مفاهیم در سینما، آموزش قدم به قدم کار با نرم افزار adobe premiere CC، آشنایی با محیط و ابزارهای نرم افزار، ماسک تصویر و ویدئو، تکنیک slow motion، بررسی و ساخت ویدئو کلیپ‌های مختلف، تکنیک کروماکی در تدوین، اصلاح رنگ و ترکیب‌بندی افکت‌ها برای تولید ترنزیشن‌های مختلف پرداخته خواهد شد.

گفتنی است هزینه‌ی این دوره برای دانشجویان دانشگاه فردوسی ۴۰ هزارتومان و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی ۵۰ هزارتومان می‌باشد و همراه داشتن لپ تاپ الزامیست.

باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد: مریم فرشچی

حال و هوای امتحانات ترم اول سال تحصیلی 97-98

• آیین اختتامیه هجدهمین جشنواره نشریات دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد

آیین اختتامیه هجدهمین جشنواره نشریات دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد- 11 دی ماه 1397