dsdsdsds

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد به نقل از پایگاه اطلاع رسانی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، نظر به اهمیت و ضرورت کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی در دانشگاه ها و مراکز عالی کشور، تفاهم نامه ای با سه محور «پیشگیری از اعتیاد، طلاق و مفاسد اخلاقی» میان معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم و شورای اجتماعی وزارت کشور منعقد شده است. بر این اساس تعدادی از طرح های دانشجویان با توجه به نکات زیر مورد حمایت قرار خواهد گرفت.

۱ طرح های پیشنهادی دارای ساختار استاندارد (مقدمه، ضرورت، اهداف، محتوا، نظام اجرایی، برآورد زمانی، مالی و...)، قالب مشخص، محتوای موثر با تاکید بر کار گروهی باشد. طرح ها حداکثر در ۵ صفحه تدوین گردد.

۲ طرح های کانون های فرهنگی، هنری، مذهبی و اجتماعی دانشجویان و همچنین انجمن های علمی - دانشجویی در اولویت حمایت می باشد.

۳ طرح های با موضوع پیشگیری از طلاق در اولویت حمایت می باشد.

۴ طرح های پیشنهادی دارای جذابیت، نوآوری و اثربخشی باشد. هر دانشگاه می تواند حداکثر تعداد ۱۰ طرح دانشجویی را ارسال نماید.

۵ حداکثر سقف حمایت مالی از هر طرح ۲۵ میلیون ریال و مهلت ارسال طرح ها ۲۰ فروردین ماه سال ۱۳۹۶ و بازه زمانی جهت اجرای طرح ها، پایان مهرماه ۱۳۹۶ در نظر گرفته شود.

۶ راه اندازی کانون آسیب های اجتماعی دانشجویان در دانشگاه هایی که فاقد این کانون هستند همچنین طرح هایی که منتج به تقویت این کانون ها شود، به عنوان یک طرح می تواند ارائه گردد.

۷ طرح هایی که با رویکرد غیر مستقیم و با استفاده از نمادهای هنری و متناسب با ذائقه دانشجویان به مقوله آسیب های اجتماعی بپردازد، به صورت ویژه مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

۸ کلیه طرح ها ی پیشنهادی می بایست دانشجویی و درون دانشگاهی تدوین گردد.

۹ طرح های پیشنهادی قبل از ارسال به تایید مدیریت فرهنگی دانشگاه برسد.

۱۰ کلیه طرح های دانشجویی به پست الکترونیکی ارسال گردد

باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد