titr10-3

به گزارش دبیرخانه دهمین جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی، پس از برگزاری داوری مرحله نهایی (مرحله سوم) ، نامزدهای دریافت جایزه در بخش‌های پنج‌گانه آثار برگزیده، نشریات برگزیده، بخش ویژه، نویسندگان برتر و بخش مجازی مشخص شد که طی آن دانشگاه فردوسی مشهد با 31 اثر و نشریه برترین دانشگاه در بخش نامزدهای حائز رتبه های برتر، در رقابت بین دستگاهی دانشگاه های کشور شد.

دانشگاه های تهران و علوم پزشکی اصفهان با 28 اثر و دانشگاه شیراز با 22 اثر در رتبه های بعد از دانشگاه فروسی مشهد قرار گرفته اند.

براساس این گزارش در مرحله نهایی داوری، 10 اثر برگزیده هر رسته با حضور اساتید و پیشکسوتان روزنامه‌نگاری در محل دبیرخانه جشنواره تیتر 10 مورد بررسی و داوری قرار گرفت و در نهایت نامزدهای نهایی در رسته‌های مختلف تعیین شدند.
  در لیست‌های ذیل که براساس اسامی صاحبان آثار تنظیم شده است، نامزدهای بخش‌های مختلف جشنواره  مشخص شده است.

لیست نامزدهای دریافت جوایز جشنواره تیتر10(رقابت بین دستگاهی)

دبیرخانه جشنواره از کلیه نامزدهای دریافت جوایز دعوت نموده است برای شرکت در اختتامیه و  کارگاه های تخصصی جشنواره، از صبح فردا (11 تیر ماه) از طریق حساب کاربری خود در سامانه نشریات نسبت به ثبت نام در کارگاه‌های ارائه شده در سامانه اقدام کنند. چنانچه نامزدهای اعلام شده در لیست های فوق، فاقد حساب کاربری در سامانه نشریات هستند و  آثار آنها توسط حساب کاربری افراد دیگری ثبت شده است، می‌بایست جهت حضور در اختتامیه و استفاده از کارگاه های تخصصی،در سامانه نشریات جشنواره ثبت نام کرده و حساب کاربری مختص خود را ایجاد کنند.

به منظور چاپ کتاب آثار برگزیده،  ضروری است نامزدهای بخش‌های مختلف غیر از نشریات، نسخه الکترونیکیِ با کیفیت اثر برگزیده خویش را تا 15 تیر ماه به آدرس تلگرامی جشنواره  @titr10nashriat ارسال نمایند.
 لازم به ذکر است که هنگام ارسال اثر خود جهت انتشار در کتاب آثار جشنواره، مشخصات لازم از جمله رسته اثر ، کد شناسه اثر و نام صاحب اثر نیز ذکر شود.
 تاریخ دقیق و محل برگزاری مراسم اختتامیه جشنواره متعاقباً اعلام می‌شود.