فراخوان نخستین جشنواره ادبیات سلامت

به گرازش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد؛ موسسه آوای هنر سلامت از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با همکاری اداره کل فرهنگی و اجتماعی وزرات علوم، تحقیقات و فناوری، با هدف ترغیب نویسندگان به خلق آثار ادبی در حوزه سلامت نخستین جشنواره "ادبیات سلامت" را برگزار می‌کند. این بخش از جشنواره در سه بخش داستان کوتاه، نمایشنامه و فیلمنامه کوتاه آماده دریافت آثار نویسندگان این حوزه‌ها است. نخستین جشنواره ادبیات سلامت براساس سیاستهای وزرات بهداشت، درمان و آموزش پزشکی قصد دارد تا با شناسایی و همچنین آگاه‌سازی و جلب توجه نویسندگان به حوزه سلامت زمینه اثربخشی در این حوزه‌ها را فراهم کند و با تولید آثار با کیفیت و معرفی آنها به جامعه علاقه‌مند ادبیات در ترویج سلامت موثر واقع شود .

اهداف جشنواره:
ـ ایجاد دغدغه در بین نویسندگان برای پرداختن به موضوعات سلامت‌محور
ـ طرح و انتقال مفاهیم مورد نظر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و تحقق رویکرد اجتماعی سلامت
ـ تولید آثار با کیفیت در زمینههای داستان کوتاه، نمایشنامه و فیلمنامه کوتاه
بخشهای جشنواره
ـ داستان کوتاه
ـ نمایشنامه
ـ فیلمنامه کوتاه

موضوعات جشنواره:
وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با رویکرد اجتماعی‌شدن نظام سلامت کوشش می‌کند تا مساله سلامت را به امری اجتماعی و دغدغه همگانی تبدیل کند. بنابراین آثاری که این اهداف را دنبال می‌کنند می‌توانند در جشنواره شرکت کنند. بر این اساس تمامی آثار مرتبط با موضوعات زیر میتوانند در این جشنواره شرکت کنند.
تامین، حفظ و ارتقای سلامت جسمی، روانی اجتماعی و معنوی نظیر پیشگیری و درمان انواع بیماریهای واگیر و دوری از مواد مخدر و محرک و دوری از دخانیات، تحرک فیزیکی، ترویج تغذیه سالم، غیر واگیر و بیماری خاص، مهارتهای زندگی و ،سلامت روان ، زندگی عاری از خشونت و آسیبها به ویژه حوادث ترافیکی، دوری از الکل، نقش مردم و ارایه‌دهندگان خدمات بهداشتی در تامین، حفظ و ترویج فرهنگ صحیح مصرف دارو، خودمراقبتی، اهدای خون، پیوند اعضا، سلامت و ایمنی محیط زیست، سلامت و ایمنی غذا، طرح تحول سلامت، ارتقای سلامت، ایدز
اطلاعات تکمیلی درباره موضوعات جشنواره را در سایت دنبال کنید.

گاهشمار جشنواره:
ـ آخرین مهلت ثبت‌نام و ارسال آثار دانشجویی30 آبان ماه 1397 ـ اختتامیه جشنواره: دی ماه 1397
آدرس دبیرخانه: تهران، شهرک قدس، ایوانک، فلامک شمالی، خیابان چهارم، پلاک 28 واحد 1.
تلفن: 96015272-021
سایت دبیرخانه: Adabiatsalamat.ir