top 1500179949

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی لبیک؛قرعه کشی متقاضیان هفدهمین دوره عتبات دانشگاهیان به صورت اینترنتی انجام شده و نتایج آن در سامانه عتبات در سایت   www.labbayk.ir   اعلام شد.

متقاضیان گرامی می توانند با مراجعه به لینک مشاهده نتایج قرعه کشی در سایت لبیک و با استفاده از کد ملی و شماره شناسنامه خود از نتایج قرعه کشی با خبر شده و وضعیت خود را مشاهده نمایند.

ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان با تبریک به نفرات برگزیده، برای متقاضیانی که نامشان به عنوان زائر اصلی و یا ذخیره اعلام نشده است، آرزوی توفیق سفر به عتبات عالیات در دوره های بعدی اعزام را دارد. کسانی که به عنوان زائر اصلی و یا ذخیره اعلام شده اند می بایست اقدام به نهایی کردن ثبت نام در سامانه عتبات نمایند. بدیهی است نهایی نشدن ثبت نام تا تاریخ مذکور به معنای انصراف می باشد و زائرین ذخیره جایگزین خواهند شد.

آن دسته از ثبت نام کنندگانی که نامشان به عنوان زائر اصلی یا ذخیره انتخاب نشده ، ناامید نباشند و با شرکت در برنامه ها و مسابقات مختلف ستاد به ویژه مسابقات کانال تلگرامی لبیک که در این ایام برگزار می شود، همراه ستاد باشند.کانال تلگرامی لبیک به آدرس (telegram.me/labbayk_ir)  درگاهی جهت ارتباط دانشگاهیان علاقمند عمره و عتبات دانشگاهیان با ستاد بوده که مسابقات مختلفی با جوایز سهمیه عتبات و کمک هزینه سفرهای زیارتی در آن برگزار می شود. در این کانال آخرین اخبار و مطالب مرتبط با عمره و عتبات دانشگاهیان منتشر خواهد شد.

شایان ذکر است ،ثبت نام از متقاضیان تشرف به عتبات دانشگاهیان از ۱۰تیرماه در سایت لبیک آغاز و تا ۲۴ تیر ماه ادامه داشت و در این مدت بیش از ۹۶ هزار نفر از دانشگاهیان جهت اعزام به عتبات در سایت لبیک ثبت نام نمودند.

در هفدهمین دوره از عتبات دانشگاهیان که از ۱۵ مرداد آغاز و تا آبان ماه انجام خواهد شد ۱۴ هزار نفر از دانشگاهیان سراسر کشور کربلایی خواهند شد.

جهت مشاهده نتیجه قرعه کشی می توانید از اینجا وارد شوید.

برای دریافت دفترچه راهنمای ثبت نام نهایی عتبات دانشگاهیان کلیک کنید.