top 1498883878

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی لبیک، محمد زارع؛ معاون اجرایی و اعزام ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان گفت:مهلت نهایی کردن ثبت‌نام عتبات ویژه زائرین اصلی و ذخیره تا ۳۱تیر ماه در سایت لبیک خواهد بود.

زارع گفت: زائران اصلی و ذخیره تا پایان روز شنبه ۳۱تیر ماه فرصت دارند با مراجعه به سامانه جامع عتبات در صفحه اصلی سایت لبیک به آدرسsamane.labbayk.irنسبت به نهایی کردن ثبت‌نام خود اقدام کنند.

وی تاکید کرد: عدم مراجعه زائران در موعد مقرر به سایت،به منزله انصراف از اعزام تلقی شده و از میان دانشگاهیانی که در قرعه کشی انتخاب نشدند، فراخوان خواهد شد .

زارع گفت: جدول قیمت عتبات دانشگاهیان به تفکیک هر استان در حال آماده سازی است که به زودی بعد از اعلام نهایی از سوی سازمان حج و زیارت به اطلاع زائرین گرامی می رسد.

وی در خاتمه اظهار داشت: اعزام دانشگاهیان به عتبات عالیات از ۱۵مرداد ماه آغاز شده و تا آبان ماه سال ۹۶ ادامه خواهد داشت و در این مدت بیش از ۱۴۰۰۰ نفر از دانشگاهیان کشور راهی عتبات عالیات خواهند شد.

باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد