namayesh

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد،  نمایشنامه «آنسوی رنگی ذهن» به نویسندگی و کارگردانی سارا رستمی و به خوانش‌گردانی نیکتا رحیمی نژاد، رضا جلایری، محمد رخی، سارا اسدی و ... در سالن بهار مجتمع امام رضا (ع) خوانش خواهد شد.

همچنین از ساعت ۱۳ تا ۱۴ و ۱۴ تا ۱۵ نمایشنامه «لباس پاریسی، آینه ی قدیمی» به نویسندگی منیره توزنده جانی و به خوانش‌گردانی آرمین اشبک، هاجر رمضانی، حجت سلیمی و ... در سالن بهار  خوانش خواهد شد

همچنین از ساعت ۱۵ تا ۱۶ و ۱۶ تا ۱۷ نمایشنامه «سرو » به نویسندگی علی دلاوری و به خوانش‌گردانی علی ضمیری، مصطفی جلالی، شقایق کریمی و ... در سالن بهار  خوانش خواهد شد.

از ساعت 10 تا 11  و 11 تا 12 نیز نمایشنامه «٢٧٤٢روز» به نویسندگی فواد زیدانلویی و خوانش‌گردانی آرمین اشبک، معین شمسایی، مهسا صبوری در سالن عروسکی خوانش خواهد شد.

گفتنی است این نمایش ها از سوی کانون تئاتر دانشگاه فردوسی مشهد در سیزدهمین جشنواره نمایش خوانی مشهد شرکت کرده اند.

باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد