emam-reza93-1 - Copy

دهه کرامت فرصت مغتنمی برای نشر و تعمیق فرهنگ اهل بیت به ویژه فرهنگ فاطمی و رضوی است تا با بهره مندی از دریای خروشان آموزه های قرآنی، زمینه آشنائی هر چه بیشتر نسل جوان با فرهنگ اهل بیت به ویژه امام هشتم شیعیان، حضرت علی بن موسی الرضا (ع) و بانوی دو عالم حضرت فاطمه معصومه (س) فراهم گردد.

مدیریت فرهنگی و فعالیت های داوطلبانه دانشگاه فردوسی مشهد فرا رسیدن میلاد مسعود شفیعه روز جزا، مریم آل رسول(ص)، حضرت فاطمه معصومه( س) و خجسته زاد روز با برکت میراث دار گنج عصمت و سکان دار سفینه ولایت، حضرت امام علی بن موسی الرضا(ع) و حضرت احمد بن موسی(ع) ، دهه کرامت و روز دختر را به عموم دانشگاهیان تبریک و تهنیت  عرض نموده و توفیق کسب فیض و بهره مندی بیش از پیش از دریای فضائل و کرامات این انوار الهی را برای همگان مسالت دارد.

دهه کرامت از اول ذیقعده سالروز میلاد حضرت معصومه(س) تا یازدهم ذیقعده سالروز میلاد حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) نامگذاری شده است.