photo 2017-07-25 11-48-56 3

کنگره سالانه اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان کشور در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد ، ﺑﯿﺴﺘﻤﯿﻦﮐﻨﮕﺮﻩ ﺍﺗﺤﺎﺩﯾﻪ ﺟﺎﻣﻌﻪ ﺍﺳﻼﻣﯽﺩﺍﻧﺸﺠﻮﯾﺎﻥ ﺑﻪ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﺍﻧﺘﺨﺎﺑﺎﺕ ﺷﻮﺭﺍﯼ ﻣﺮﮐﺰﯼ ﻭ ﻫﯿﺎﺕ ﻋﺎﻟﯽ ﻧﻈﺎﺭﺕ ﺍﯾﻦ ﺍﺗﺤﺎﺩﯾﻪ ﺩﺍﻧﺸﺠﻮﯾﯽ ﺩﺭ ﻣﺸﻬﺪ ﻣﻘﺪﺱ ﻭ ﺑﺎ ﺣﻀﻮﺭ ﺩﻓﺎﺗﺮ ﺍﯾﻦ ﺍﺗﺤﺎﺩﯾﻪ ﺑﺮﮔﺰﺍﺭ ﺷﺪ. دانشجویان شرکت در این نشست در روز اول، با آیت الله علم‌الهدی نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی و عضو مجلس خبرگان رهبری دیدار کردند و همچنین دبیر کل اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان، گزارش کار سالیانه این اتحادیه را در جمع اعضا ارائه کرد. در ادامه برنامه های روز اول، فرآیند تایید صلاحیت ها و آزمون کتبی کاندیداها توسط هیات عالی نظارت انجام شد.
بنا بر این گزارش در روز دوم، کاندیداهای شورای مرکزی و هیات عالی نظارت در زمان های برابر به معرفی خود پرداختند و در ادامه انتخابات شورای مرکزی و هیات عالی نظارت این تشکل به صورت دستی و با حضور و نظارت نماینده هیات مرکزی نظارت بر تشکل های اسلامی دانشگاهیان و نماینده نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها برگزار شد.

در این انتخابات  30 نفر برای شرکت در انتخابات شورای مرکزی و هشت نفر نیز برای شرکت در انتخابات هیات عالی نظارت اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان کاندیدا شده بودند که در نهایت رقابت بین 17 کاندیدا برای انتخابات شورای مرکزی و 5 کاندیداها برای هیات عالی نظارت انجام شد.
پس از شمارش آرای این انتخابات، آقایان حسین اخگرپور، رضا کارگر، سیدمحمد صادق میرزایی، سجاد فرهمندپارسا، محمدامین مهدوی، علی خاتونی و خانم ها محدثه راثی نصیری، مریم افکاری و زهرا طاهریان به عنوان شورای مرکزی جدید اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان انتخاب شدند. همچنین آقایان متین منتظمی، علی پهلوان کاشی و جهانبخش سلمانیان نیز به عنوان اعضای هیات عالی نظارت این اتحادیه انتخاب شدند.
گفتنی است در پایان این نشست سالیانه دانشجویان عضو جامعه اسلامی دانشجویان با  آیت الله رئیسی تولیت آستان قدس رضوی دیدار و گفتگو کردند.

باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد: هادی اکرمی