slds1

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ایلام با بیان اینکه مراسم اختتامیه اولین سوگواره ملی اربعین دانشگاهیان کشور نیمه اول مهر ماه در دانشگاه ایلام برگزار خواهد شد،گفت: از مجموع ۹۰۰ اثر ارسالی به دبیرخانه در مجموع ۷۸۰ اثر داوری و ۴۲ اثر برگزیده شدند.

به گزارش خبرنگار فرهنگی دانشگاه ایلام، دکتر «محمدرضا شیرخانی» در نشست خبری با اشاره به برگزاری اولین سوگواره ملی اربعین دانشگاهیان کشور و انتخاب دانشگاه ایلام به عنوان دبیرخانه این سوگواره، اظهار کرد: اولین سوگواره ملی اربعین ویژه دانشجویان، کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاهیان کشور از اربعین سال ۹۵ در ایلام استارت خورد و پوستر و فراخوان آن در بین دانشگاه‌های کشور توزیع شد.

وی با بیان اینکه بعد از انجام فراخوان در بین دانشگاهیان کشور بیش از ۹۰۰ اثر از آثار دانشجویان و کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاهیان کشور به دبیرخانه سوگواره اربعین در دانشگاه ایلام ارسال شد، افزود: از مجموع آثار دریافتی تعداد ۷۸۰ اثر به هیئت داوران تحویل داده شد.

شیرخانی با اشاره به اینکه داوران این سوگواره در بخش‌های مختلف متشکل از اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها، شعرا، هنرمندان برجسته استانی و کشوری هستند که سابقه داوری در جشنواره‌های علمی دارند، تصریح کرد: مراسم اختتامیه اولین سوگواره ملی اربعین دانشگاهیان کشور قرار بود که اردیبهشت ماه امسال برگزار شود ولی به دلیل تقارن با انتخابات ریاست جمهوری و ماه مبارک رمضان به نیمه اول مهر ماه امسال موکول شد.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ایلام به حضور مسئولان کشوری در مراسم اختتامیه این سوگواره اشاره و عنوان کرد: در روز اختتامیه سوگواره ملی اربعین دانشگاهیان کشور در دانشگاه ایلام، جلسه ستاد ملی راهیان نور دانشگاهیان کشور و جلسه ستاد اربعین دانشگاهیان کشور در دانشگاه ایلام برگزار خواهد شد.

وی با بیان اینکه برگزاری نمایشگاهی از آثار ارسالی و برگزیده این سوگواره از برنامه‌های جانبی سوگواره اربعین دانشگاهیان کشور است، گفت: از ۷۸۰ اثر قابل داوری در نهایت ۴۲ اثر حائز رتبه و تعدادی هم قابل تقدیر شناخته شدند.

شیرخانی با اشاره به اینکه اولین سوگواره ملی اربعین دانشگاهیان کشور در ۴ بخش برگزار شد، یادآور شد: بخش‌های پژوهشی، هنری، ادبی و مجازی از جمله بخش‌های این سوگواره هستند که بخش پژوهشی شامل کتاب، پایان‌نامه و مقاله، بخش هنری شامل عکس، پوستر، نقاشی، خطاطی، فیلم کوتاه، مستند و نماهنگ، بخش ادبی شامل داستان کوتاه، خاطره نویسی، دلنوشته و شعر و بخش مجازی نیز شامل نرم افزارهای کاربردی مجازی است.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ایلام به برگزیده شدن دانشگاه ایلام در برگزاری اردوهای راهیان نور طی ۳ سال گذشته اشاره و اظهار کرد: امسال قرارگاه راهیان نور دانشگاه ایلام نیز برگزیده کشوری شد.

منبع- پایگاه اطلاع رسانی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تحقیقات و فناوری