اسامی برگزیدگان وزارت علوم، در سی و سومین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان در بخش های فناوری، هنری، ادبی و پژوهشی منتشر شد

siosevom

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد؛ به نقل از پایگاه اطلاع رسانی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، اداره فعالیت‌های دینی و قرآنی وزارت علوم تحقیقات و فناوری اسامی برگزیدگان وزارت علوم در جشنواره ملی قرآن و عترت در بخش فناوری، هنری، ادبی و پژوهشی را منتشر کرد.

بر این اساس صفورا محمدی در رشته منبت از دانشگاه شاهد، هانیه سادات حجازی در رشته نقاشی از دانشگاه شاهد، سمیه زاد امیری در رشته نقاشی از دانشگاه هنر اسلامی تبریز، امیر مرزبان در رشته شعر از دانشگاه علامه طباطبایی، مصطفی توفیقی در رشته شعر از دانشگاه فردوسی مشهد، سید علیرضا نبوی در رشته داستان نویسی از دانشگاه امام صادق، محمد جواد فراهانی در رشته فیلمنامه نویسی از موسسه آموزش عالی محلات، رامین امیر اصلانی در رشته کانال مجازی از دانشگاه مراغه، حسین زارعی در رشته اپلیکیشن از دانشگاه هنر اسلامی تبریز، الهه بارونی نژاد از دانشگاه جهاد دانشگاهی خوزستان به عنوان نفرات برگزیده شناخته شدند. رتبه این افراد در مراسم افتتاحیه و در زمان دریافت جوایز اعلام می‌شود.

اسامی برگزیدگان این بخش ها در دانشگاههای وزارت بهداشت، دانشگاه آزاد، دانشگاه پیام نور، دانشگاه جامع علمی کاربردی، دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم، دانشگاه فنی و حرفه ای و دانشگاه فرهنگیان نیز به معاونت های فرهنگی و اجتماعی آن دانشگاهها اعلام شد.

یازدهمین دوره جشنواره ملی حرکت

• همایش