رئیس اداره فعالیت های قرآنی وزارت علوم تحقیقات و فناوری: جشنواره قرآن و عترت نماد همگرایی آموزش عالی کشور است

IMG 9318

جلسه هماهنگی ستاد برگزاری سی و سومین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان با حضور دکتر جعفرپور، رئیس اداره فعالیت‌های قرآنی وزارت علوم تحقیقات و فناوری برگزار شد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد؛ دکتر جعفرپور رئیس اداره فعالیت های قرآنی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: جشنواره قرآن و عترت دانشجویان بزرگترین رویداد فرهنگی، قرآنی دانشگاهیان کشور است که می‌توان آن را بزرگترین رویداد فرهنگی، قرآنی کشور دانست.

وی افزود: این جشنواره با برگزاری سی و سه دوره به صورت سالانه و مستمر با دوام‌ترین جشنواره دانشگاهیان کشور است.

جعفر پور خاطرنشان کرد: با توجه به رویکردهای دولت‌های مختلف در طول سال‌ها، می بینیم که قرآن و عترت پیوند‌دهنده آن‌ها و همواره اولویت این نظام بوده است.

وی ضمن اشاره به گسترده بودن مخاطبان این جشنواره، آن را فرصتی برای حضور در عرصه‌های بین المللی عنوان کرد و گفت: جشنواره قرآن و عترت نماد همگرایی آموزش عالی کشور است که تمام دستگاه های دانشگاهی کشور را به هم پیوند میزند.

IMG 9315

یازدهمین دوره جشنواره ملی حرکت