motam

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد ، طی حکمی از سوی دکتر محمد کافی رئیس دانشگاه فردوسی مشهد ، دکتر منصور معتمدی عضو هیات علمی دانشکده الهیات و معارف اسلامی  به عنوان مدیر فرهنگی و فعالیت های داوطلبانه دانشگاه منصوب شد.در متن این حکم آمده است :
"  با عنايت به مراتب تعهد، تجربه و شايستگي هاي جنابعالي به موجب اين حكم با حفظ وظايف آموزشي و پژوهشي به مدت دو سال به عنوان «مدير فرهنگي و فعاليت هاي داوطلبانه»  دانشگاه منصوب مي شويد. ايجاد بستر مناسب براي فعاليت هاي علمي، سياسي، مذهبي، هنري و هر گونه فعاليت هاي فرهنگي قانون مدار در جهت پويايي و شادابي محيط دانشجويي مورد انتظار است.  اميد است با اتخاذ تدابير مناسب در چارچوب برنامه راهبردي و سياست هاي كلان دانشگاه و با راهبرد دانشجو محوري در انجام وظايف مربوطه موفق باشيد."

لازم به ذکر است :  دكتر منصور معتمدی دانشیار گروه آموزشی اديان و عرفان تطبيقی دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه فردوسی مشهد می باشد.

مولف 3 عنوان کتاب و  ارائه مقاله و چاپ بیش از 40 عنوان مقاله در همایش های داخلی و خارجی همچنین چاپ این مقالات در مجلات داخلی و خارجی از سوابق پژوهشي ايشان مي باشد

همچنین دکتر محمدکافی از زحمات و تلاش های مجدانه دکتر احمدرضا اصغرپور  در دوران مسئولیت تقدیر و تشکر کرد.

گفتنی است دکتر منصور معتمدیصبح امروز با حضور در مدیریت فرهنگی و فعالیت های داوطلبانه مورد استقبال همکاران مدیریت قرار گرفت و کار خود را در مسئولیت جدید آغاز کرد. همکاران این مدیریت ضمن خیرمقدم و تبریک مسئولیت جدید برای ایشان آرزوی موفقیت کردند.

photo 2017-10-03 12-55-10