یازدهمین دوره جشنواره ملی حرکت 4 الی 7 آذرماه 1397 در دانشگاه اصفهان برگزار می‌شود

hharr

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد؛ به نقل از پایگاه اطلاع رسانی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، دکتر غلامرضا غفاری روز سه شنبه در جمع خبرنگاران گفت: انجمن های علمی دانشجویی ۱۰۴ دانشگاه و موسسه آموزش عالی، در قالب ۴۰ اتحادیه علمی، فعالیت های علمی، پژوهشی و فناوری خود را در جشنواره ملی حرکت که در دانشگاه اصفهان برگزار می شود به نمایش و رقابت می گذارند.

وی افزود: علاوه بر انجمن‌های علمی دانشجویی داخل کشور، در جشنواره امسال شاهد حضور ۸۰ مخترع و پژوهشگر دانشجو از ۱۰۷ کشور جهان خواهیم بود که نشان دهنده رغبت جامعه علمی دنیا برای تعامل علمی با ایران است.

دکتر غفاری تصریح کرد: کارویژه اصلی «جشنواره ملی حرکت» پیوند دادن جامعه علمی دانشجویی کشور با جامعه، بازار و کاربرد واقعی علوم در صنعت، کشاورزی و خدمات است.

وی امکان ایجاد تعامل بین دانشجویان نخبه علمی را که در انجمن های علمی فعالیت می کنند با مدیران و دست اندرکاران حوزه صنعت و کشاورزی بسیار مهم دانست و گفت: در راستای ارتباط دانشجویان با بازارکار، شرکت های بازرگی مانند سایپا، نفت پارس، گروه شیمی گلرنگ، مواد غذایی زرین غرال و بتون بریس در جشنواره ملی حرکت شرکت می کنند.

وی بخشهای مختلف یازدهمین دوره جشنواره ملی حرکت» را شامل، بخش رقابتی، نمایشگاهی، بین المللی و ارتباط با بازار نام برد و گفت: انجمن های علمی دانشجویی می توانند فعالیت های خودرا در قالب کتاب، مقاله، اختراعات و نشریات علمی به رقابت بگذارند.

یازدهمین دوره جشنواره ملی حرکت

• همایش