photo 2017-10-09 12-48-48

مراسم استقبال از دانشجویان نو ورود دانشکده ی منابع طبیعی و محیط زیست،دوشنبه 17 مهرماه 1396 ساعت 10 با حضور هیئت رئیسه،مدیران گروه های آموزشی و دانشجویان نو ورود در محل آمفی تئاتر این دانشکده برگزار شد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد،دکتر ناصری رئیس دانشکده منابع طبیعی و محیط زیست ضمن خیر مقدم و تبریک قبولی در این دانشگاه و دانشکده ی منابع طبیعی،بیان کرد:دانشگاه محل تربیت است و دانشگاه فردوسی این قابلیت بزرگ را دارد.خواهش من این است که این دوران را به غفلت نگذرانید و از امکانات دانشگاه به خوبی استفاده کنید.

وی همچنین با تاکید بر جایگاه علمی دانشکده در جامعه افزود: متاسفانه در کشور ما در طول 50 سال گذشته به علت سیاست ها و کارکرد های ناصحیح،محیط زیست  وارد مراحل بحرانی شده است. لذا در حال حاضر جایگاه رشته های شما برای حل این مشکلات و معضلات حیاتی می باشد.

در  ادامه دکتر خادملو،نماینده ی تربیت بدنی دانشگاه،دکتر کرمانی معاون مرکز مشاوره و توانمند سازی دانشگاه،خانم هراتیان ،کارشناس مرکز اطلاع رسانی و کتابخانه ی مرکزی دانشگاه،خانم طباطبایی،مسئول دفتر دانشگاه سبز،به تشریح خدمات قابل ارائه ی حوزه ی مسئولیت خود پرداختند.

در ادامه معاون آموزشی دانشکده ، در خصوص قوانین و مقررات آموزشی و نیز طرح شهاب توضیح داد. همچنین دبیر شورای شورای صنفی،انجمن های علمی و تشکل های دانشکده شرح وظایف و گزیده ای از فعالیت های این تشکلها را به دانشجویان نو ورود معرفی کردند.

شایان ذکر است در پایان مراسم،دانشجویان ورودی جدید از غرفه های تشکل های دانشجویی دانشکده بازدید کردند.

باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد: علیرضا میردیده