17th-site

ثبت نام در هفدهمین جشنواره نشریات دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد با هدف ترویج و ارج نهادن به آثار مکتوب دانشجویان دانشگاه آغاز شد.

ثبت نام این دوره از جشنواره الکترونیکی می باشد و مديران مسئول نشريات جهت شركت در اين جشنواره مي بايست،  به پرتال دانشجویی خود مراجعه نموده و از بخش نشریات دانشجویی نسبت به ثبت نام در جشنواره اقدام نمایند.

بخش هاي جشنواره:

الف) بخش نشریات برتر:

نشریات در این بخش در دو محور نشریات فرهنگی اجتماعیو نشریات علمیدسته بندی و مورد داوری قرار می گیرند.

1.نشرياتي در جشنواره مورد ارزيابي قرار خواهند گرفت كه طي یک سال گذشته حداقل يك شمارهمنتشر كرده باشند.

ب) بخش آثار برتر:
1.این بخش شامل 20 محور می باشد که نشریات می توانند با توجه به موضوع اثر، هر اثر را در بخش مربوطه ثبت نام نمایند.
2.هر اثر فقط در یک محور از بخش آثار برتر می تواند ثبت شود. (بجز بخش تیتر، عکس و طرح و کاریکاتور)

محور های بخش آثار برتر شامل موارد ذیل می باشد:
تیتر
مقاله علمی علوم انسانی
مقاله علمی کشاورزی و دامپزشکی

ج) بخش ویژه:

در این بخش نشریات می توانند با توجه به محور نشریه، پرونده ویژه و یا اثر خود را در محور مورد نظر شرکت دهند
کرسی های آزاد اندیشی نقد و مناظره با موضوع آزاد (مجموعه آثار منتشر شده در یک شماره تحت عنوان پرونده با موضوع آزاد که به بررسی و تحلیل و ارائه نظرات موافق و مخالف موضوع پرداخته باشد)
نشریات کاغذی الکترونیک (نشریاتی که در نسخه های کاغذی از فناوری های جدید مانند صوت، ویدئو و ... استفاده کرده باشند)
انرژی های پاک و محیط زیست (هر اثر که مرتبط با موضوع می تواند شرکت نماید)
شعار سال؛ اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال (هر اثر که مرتبط با موضوع می تواند شرکت نماید)
برجام و انرژی هسته ای (هر اثر که مرتبط با موضوع می تواند شرکت نماید)
آسیب های اجتماعی (هر اثر که مرتبط با موضوع می تواند شرکت نماید)
گفتگو محوری (هر اثر که مرتبط با موضوع می تواند شرکت نماید)

- نکات ضروری:
1. مهلت ثبت نام در جشنواره تا 20 مهرماه 96 مي باشد.
نشریاتی که در بازه 31 خرداد 95 تا 31 شهریور 96 منتشر شده اند می توانند در این جشنواره شرکت نمایند (یعنی از جنشواره قبل تا قبل از شروع ثبت نام جشنواره فعلی)
 در صورتیکه احیانا شماره ای از نشریه در جشنواره قبلی شرکت داده باشد، نباید در این جشنواره ثبت شود در غیر اینصورت از جشنواره حذف خواهد شد

در این دوره در آئین نامه جشنواره نسبت به دوره های قبل تغییرات زیادیصورت گرفته که لازم است مدیران مسئول نشریات آئین نامه جشنواره را که ذیل همین فراخوان درج شده است به دقت مطالعه نمایند.
نشريات بايد در صورت داشتن مدرك كارگاهي معتبر اعضای تحریریه و همچنين کسب مقام در جشنواره‌هاي دیگر استاني و يا كشوري بایستی کپی تقدیرنامه را به دبيرخانه جشنواره تحویل نمایند.
حمايت مالی خانه نشريات براساس رتبه نشريات در جشنواره هفدهم صورت مي پذيرد.
اختتامیه جشنواره به همراه معرفی برگزیدگان در آذر ماه 1396 برگزار می گردد.

دریافت راهنمای نحوه ثبت نشریات و آثار در سامانه سند

دریافت آئین نامه جشنواره هفدهم