کارگاه فن بیان و روش ارائه علمی برگزار می‌شود

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد؛ کارگاه فن بیان با تدریس سمیه پکوک، کارشناس ارشد مهندسی اقتصاد کشاورزی، در تاریخ ۱۳ آذرماه ۹۷ ساعت ۱۲ و کارگاه روش ارائه علمی با تدریس سمانه فتحی، دکتری علوم قرآن و حدیث، در تاریخ ۱۷ آذرماه ۹۷ ساعت ۱۲ در محل سالن شورای دانشکده الهیات برگزار خواهد شد.
گفتنی ست اختتامیه این دوره نیز همراه با مسابقه فن بیان و ارائه علمی در ۱۰ دقیقه در تاریخ ۱۹ آذرماه ۹۷ ساعت ۱۲ در محل آمفی تئاتر دانشکده الهیات برگزار خواهد شد و به نفر اول مسابقه ۳۰۰ هزارتومان، به نفر دوم۲۰۰ هزارتومان و به نفر سوم مسابقه ۱۰۰ هزارتومان جایزه نقدی به همراه لوح تقدیر اهدا خواهد شد.
همچنین هزینه ثبت نام در کارگاه ها ۱۰ هزارتومان می باشد و شرکت در مسابقه مستلزم شرکت در هر دو کارگاه می باشد.
جهت ثبت نام به آیدی تلگرامی زیر پیام دهید.
@fahimehzareei
باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد: مریم فرشچی