إنَّ لِقَتل الحُسَين حَرارَه في قُلُوب المُومِنينَ لا تَبرُدُ اَبَداً.

همانا از شهادت حسين(ع) حرارتي در دل­هاي مؤمنين است كه هرگز به سردي نمي­ گرايد.

حضرت محمد (ص)

پياده­ روي اربعين حسيني يادآور مصائب كاروان پر افتخار اهل­ البيت(ع) است و ما با حضور در كاروان پياده­ روي، به همه مظلومان تاريخ بشريت پيام مي­ دهيم كه، "هيهات من الذله" و به مولايمان امام حسين (ع) عرضه مي داريم كه، " اگر در كربلا نبوديم تا حسيني باشيم، ياري­مان نما تا رهرو زينب(س) باقي بمانيم.

بر خود وظيفه دانستيم مقدمات سفر زيارت پياده كربلا (ويژه دانشگاه فردوسي مشهد) را همچون سال هاي گذشته فراهم نماييم؛ باشد كه در ثواب و ثبات اين مسير الهي شريك باشيم.

توضيحات لازم:

با توجه به اينكه تهيه بليت سفر به­ صورت انفرادي وقت­ گير، مشكل و پرهزينه ­تر مي­ باشد، خدمات نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در اين خصوص، صرفا تهيه بليت رفت و برگشت به عراق (احتمالا در تاريخ­هاي يكشنبه 14 آبان ماه و برگشت شنبه 20 آبان ماه) و در صورت امكان، تهيه ويزا مي باشد.

متذكر مي­ شود كه در ايام اربعين، كاروان رسمي(دولتي) براي زيارت وجود ندارد.

زمان پرواز رفت "مشهد- بغداد"، ان­ شاءالله براساس پيش­ بيني انجام­ شده (يكشنبه صبح 14 آبان ماه) و زمان برگشت (شنبه صبح 20 آبان ماه) از نجف به مشهد خواهد بود.

قيمت دقيق بليت رفت و برگشت هواپيمايي العراقيه، پس از نام­ نويسي اوليه اعلام مي ­شود و نام ­نويسي قطعي پس از برآورد دقيق هزينه­ هاي بليط سفر(مجددا) انجام خواهد شد، اما پيش بيني مي شود اين هزينه كمتر از يك ميليون و دويست هزار تومان باشد.

راهپيمايي در طول مسير حدود هشتاد كيلومتر بين نجف و كربلاست و ان شاءالله تاريخ ورود به كربلا روز اربعين خواهد بود، لازم به ذكر است اربعين در كشور عراق روز جمعه 19 آبان ماه اعلام شده است.

با توجه به ميزباني موكب­ هاي موجود در طول مسير پياده­ روي، هزينه غذا در داخل عراق(فاصله نجف تا كربلا) و بالعكس قابل توجه نمي ­باشد. در موكب­ هاي بين راه، محل­ هاي استراحت به تفكيك آقايان و خانم­ها وجود دارد. در روز اربعين و روز بعد از آن نيز، به­ طور معمول، پذيرايي صلواتي در كربلا موجود است؛ ولي از لحاظ محل استراحت در شام اربعين، محدوديت­ هايي(به ويژه براي خانم­ها) وجود دارد.

در صورت نام­ نويسي بيش از سهميه پيش ­بيني­ شده، اولويت با اعضاي اصلي و به ترتيب زمان نام­ نويسي خواهد بود.

کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه فردوسی مشهد لطفاً جهت پيش­ ثبت­ نام با شماره 38806429- 38806434 (آقاي كاخكي و يا صداقتي) تماس حاصل فرمايند.

در پايان متذكر مي­ شود در صورت عدم فراهم شدن تسهيلات مذكور، اطلاع رساني لازم به استادان و همكاران محترم نام­ نويسي شده، به سرعت انجام خواهد شد.

با توجه به مذاكرات به عمل­ آمده با شركت هواپيمايي(استفاده از امكانات تخفيف مالي ويژه استادان دانشگاه)، لطفا هرچه سريعتر و حداكثر تا تاريخ 7 آبان ماه 96 از طريق ارسال پيام زير به اتوماسيون  (محمديان) و يا شماره تلفن همراه 09151309097 اعلام موافقت بفرماييد.

جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره ­هاي 38806429- 38806434-38806422 (آقايان كاخكي، صداقتي يا محمديان) تماس حاصل فرماييد.

اينجانب ..................... داوطلب شركت در راه­پيمايي اربعين حسيني هستم.

عضو دانشكده:.............. شماره تلفن همراه:.................... تعداد همراهان:.............

photo 2017-10-24 14-17-38