نشست "خانه سیاه است؟ " با هدف بررسی معضلات زیست محیطی ایران برگزار شد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد ؛ به همت جهاد دانشگاهی خراسان رضوی نشست با عنوان "خانه سیاه است ؟" به منظور بررسی معضلات زیست محیطی ایران در روز سه شنبه 2 آبان 1396 در محل آمفی تئاتر دانشکده منابع طبیعی و محیط زیست ، با حضور دکتر کهرم ؛مشاور سازمان حفاظت محیط زیست در دولت یازدهم و کنشگر محیط زیست و مهندس درویش ؛ مدیر کل دفتر آموزش و مشارکت های مردمی سازمان حفاطت محیط زیست و کنشگر محیط زیست برگزار شد

در ابتدای این نشست دکتر کهرم ضمن اشاره به سخن «نباید آب را قربانی مسئله ای جزیی همچون یوزپلنگ کرد» رئیس  سازمان حفاظت محیط زیست بیان کرد : سازمان حفاظت محیط زمانی می تواند نافع باشد که نگرش خود را تغییر دهد و بداند مقایسه ی مسئله ی آب و یوز ایرانی مقایسه ای مع الفارق است و چه بسا هم باید به مسئله ی آب توجه شود و هم برای باقی ماندن یوز ایرانی کاری کرد .

وی در ادامه افزود : من در زندگی همیشه امیدوار بوده ام اما با این اوضاع و این نگرش ها باید گفت بله این خانه هم برای من و هم برای شما تاریک است .

در ادامه مهندس درویش در خصوص مشکلات محیط زیستی بیان کرد:ما شاید آخرین نسلی باشیم که می توانیم در کنار مواهب طبیعی عکس یادگاری بیندازیم و فرزندان ما باید آنها را باید در آلبوم خانوادگی تماشا کنند .

وی در ادامه افزود : اگر در گذشته منظور از جامعه ی توسعه ی یافته ، جامعه ای بود که حق حیات برای همه ی شهروندانش قائل باشد؛ امروز منظور از جامعه ی توسعه ی یافته جامعه ای است که حق حیات برای تمام زیست مندانش را فراهم کند و این پیامی است که قرن ها پیش فردوسی بزرگ داشت : سیاه اندرون باشد و سنگدل ....که خواهد که موری شود تنگدل

مشاور سازمان حفاظت محیط زیست در دولت یازدهم همچنین تاکید کرد : یک فعال محیط زیستی باید از این هنر برخوردار باشد که با زبانی ساده اما محکم و استوار صحبت کند و بگوید توجه به قوانین محیط زیستی نه تنها به نفع سلامتی بلکه به نفع اقتصاد جامعه است ، یک فعال محیط زیستی می بخشد ،می خندد و همیشه امیدوار است و حرف قشنگ نمی زند ؛ کار قشنگ می کند .

لازم به ذکر است در پایان این جلسه به پرسش های دانشجویان و عده ای از فعالان محیط زیست پرداخته شد .

باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد : انسیه براتی

photo 2017-10-25 13-02-36