تمدید مهلت ثبت نام و ارسال آثار به سامانه جشنواره تیتر 11

titr11

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد؛ به نقل از روابط عمومی جشنواره تیتر ۱۱، شورای سیاستگذاری یازدهمین جشنواره سراسری نشریات دانشجویی مهلت ثبت نام و ارسال آثار به سامانه جشنواره را تا دهم دی ماه تمدید کرد.بر اساس این مصوبه فعالان نشریات دانشجویی که آثار و نشریات آنها در بازه زمانی اول اسفندماه ۹۵ لغایت ۳۰ آذرماه ۹۷ منتشر گردیده است می توانند با مراجعه به سامانه جشنواره به نشانی www.titr11.ir نسبت به ثبت نام و ارسال آثار خود اقدام نمایند.لازم به ذکر است بازه انتشار نشریات پیش از این تا ۱۵ آبان ماه اعلام شده بود که در جلسه اخیر شورای سیاستگذاری به ۳۰ آذرماه تغییر یافت.با عنایت به تغییر صورت گرفته در بازه زمانی انتشار نشریات و به منظور جلوگیری از تضییع حقوق فعالان نشریات دانشجویی امکان ویرایش آثار و نشریات ارسالی قبلی در سامانه فراهم گردیده است.

کلاس اخلاق حجت السلام و المسلمین قرائتی- بهمن ماه 1397

همایش نقد و بررسی ابعاد گوناگون کودک همسری- بهمن ماه 1397