photo 2017-10-26 12-25-59

به مناسبت گذشت یک سال از تاسیس گروه مطالعات و برنامه ریزی فرهنگی-اجتماعی نشست مشترکی از سوی این دفتر با حضور فعالان تشکل های دانشجویی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد، این جلسه روز چهارشنبه 3 آبان در محل سالن شورای مرکز رفاهی دانشگاه با حضور دکتر علی رضا آزاد (رییس گروه)، دکتر احمدرضا اصغرپور (مدیر سابق فرهنگی و فعالیت های داوطلبانه)، دکتر معتمدی (مدیر فرهنگی و فعالیت های داوطلبانه)، کارشناسان گروه مطالعات و برنامه ریزی، کارشناسان مدیریت فرهنگی و جمعی از دانشجویان فعال تشکل های دانشجویی دانشگاه (انجمن های علمی، کانون های فرهنگی، شورای صنفی دانشجویان و تشکل های اسلامی دانشجویی) برگزار شد.
در این نشست، ابتدا رییس و اعضای گروه مطالعات و برنامه ریزی فرهنگی-اجتماعی گزارشی از عملکرد و دستاوردهای گروه در یک سال گذشته ارائه نموده و اولویت های خود را برای انجام فعالیت های آتی به اطلاع دانشجویان رساندند.
در بخش بعدی این جلسه دکتر احمدرضااصغرپور و دکتر منصور معتمدی، پس از تشریح فلسفه تشکیل گروه مطالعات و برنامه ریزی فرهنگی-اجتماعی، وضعیت فعالیت های صورت گرفته در این گروه را بصورت اجمالی توضیح دادند. پس از آن  دانشجویان حاضر، ضمن طرح دیدگاه ها و سؤالات خود، به مشکلات موجود در مسیر انجام فعالیت های مطالعاتی فرهنگی-اجتماعی و دانشجویی پرداختند.
این نشست با پاسخ دکتر آزاد به سؤالات و نظرات ارائه شده از سوی دانشجویان پایان یافت.

باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد

photo 2017-10-26 12-26-06