بنیاد بین‌المللی غدیر در راستای ترویج معارف دینی در حوزه غدیر، پنجمین جشنواره تقدیر از آثار برتر دانشجویی را برگزار می‌کند.

به گزارش ایرنا، بنیاد بین المللی غدیر همچون سال‌های گذشته در راستای ترویج معارف دینی در حوزه غدیر که از مبانی اعتقادی شیعه و از جمله مهم‌ترین پایه‌های فلسفه سیاسی- اجتماعی اسلام است، اقدام به برگزاری پنجمین جشنواره ملی آثار برتر دانشجویی در زمینه‌های کتاب، پایان نامه، مقاله، ترجمه نشریات و طرح های پژوهشی در حوزه غدیر، امیرالمومنین (ع)، امامت و ولایت کرده است.

بر اساس این گزارش، این جشنواره با هدف تولید ادبیات علمی پیرامون غدیر، امامت، ولایت و فلسفه سیاسی اسلام برنامه ریزی شده است.

بنا بر اعلام بنیاد بین المللی غدیر، تمام دانشجویان دانشگاه‌های کشور که در حوزه‌های غدیر، امیرالمومنین (ع)، امامت و ولایت دارای مقاله، ترجمه، نشریه، طرح‌های پژوهشی و تألیف کتاب هستند و نیز فارغ التحصیلان دانشگاه‌ها که از پایان نامه خود در سال‌های ۹۴، ۹۵ و ۹۶ دفاع و یا آثار خود را ارایه کرده اند، می‌توانند در این جشنواره شرکت کنند.

در این فراخوان، مهلت ارسال آثار اول آذر ماه ۹۶ و زمان برگزاری جشنواره و تقدیر از آثار برگزیده، هفته پژوهش تعیین شده است.

گفتنی است، دانشجویان علاقمند می‌توانند جهت ارسال آثار و یا کسب اطلاعات بیشتر به دبیرخانه جشنواره به آدرس تهران، بزرگراه صدر، خیابان شهید شهید بازدار (کامرانیه شمالی)، نبش کوچه ناهید، پلاک ۱۸ مراجعه و یا با شماره تلفن‌های ۴- ۲۲۸۰۵۷۷۰ تماس حاصل فرمایند. همچنین پست الکترونیک جشنواره به نشانی آماده دریافت آثار ارسالی از سوی دانشجویان است.

لازم به ذکر است، ارسال یک نسخه از اثر به همراه مشخصات کامل اعم از نام، نام خانوادگی، شماره تلفن و نشانی اینترنتی ضروری است و آثار ارزنده در قالب مجموعه‌ای نفیس و ماندگار به چاپ خواهد رسید.

Ghadir