photo 2017-10-31 21-57-55

نشست مشترک مدیر اداره کل کتابخانه های عمومی استان خراسان رضوی با انجمن های علمی دانشگاه  فردوسی مشهد
برگزار شد.
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد، به مناسبت هفته کتاب و کتاب خوانی نشست مشترکی در روز یکشنبه 7 آبان ماه در دفتر نهاد کتابخانه های عمومی استان خراسان رضوی با حضور حسین اکبری مدیرکل کتابخانه های عمومی استان، رضا دانایی رئیس حوزه معاونت فرهنگی اجتماعی و دانشجویی و  هراتی دبیرکل انجمن های علمی دانشگاه فردوسی  برگزار گردید.
در ابتدای این جلسه ، زاهدی (دانشجوی دکتری علم اطلاعات و دانش شناسی دانشگاه فردوسی ) ضمن معرفی حضار ، به بیان  اهمیت کتاب در جامعه و ترویج کتاب و کتابخوانی در اجتماع پرداخت .
وی با ذکر قابلیت ها و توانایی های انجمن های علمی دانشگاه فردوسی بر توانایی مشارکت آنها در برگزاری همایش ها و غرفه های کتاب با هدف ترویج کتاب و کتاب خوانی تاکید نمود. ضرورت همکاری مشترک انجمن های علمی، به طور خاص انجمن علمی دانشگاه فردوسی مشهد با نهاد کتابخانه های عمومی استان و تسهیل روابط دو جانبه آن ها، محوریت سخنان زاهدی قرار گرفت.
رضا دانایی با تکید بر توانایی  ها و قابلیت های انجمن های علمی به بیان تجربیات و فعالیت های پیشین انجمن های علمی دانشگاه فردوسی مشهد پرداخت .
در ادامه جلسه ، هراتی ،دبیرکل انجمن های علمی، پس از بیان ساختار انجمن ها، پیشنهادات و طرح های آماده شده جهت همکاری با نهاد کتابخانه های عمومی را با مسئولین درمیان گذاشت . این بحث با ذکر جزییات و مراحل کار توسط شعبانی فر دبیر انجمن علمی علم اطلاعات و دانش شناسی و  رجب زاده، نایب دبیر انجمن های علمی دانشگاه، و غلامی دبیر انجمن علمی ادیان و عرفان تکمیل گردید.
در پایان جلسه  ،حسین اکبری، مدیر کل کتابخانه های عمومی استان، با تاکید برضرورت توجه به کاهش سطح مطالعه ، ترویج کتاب و کتابخوانی و تشویق به آن را وظیفه همگانی دانسته و همکاری دو سویه بین نهاد کتابخانه های عمومی و انجمن های علمی در بین جوامع دانشگاهی را فرصتی در راستای رسیدن به این هدف عنوان کرد.
این جلسه با استقبال مسئولین از ارتباط و همکاری دو سویه همراه بود. از همین رو، برگزاری چند برنامه از موارد پیشنهادی و تنظیم جلسه ای برای جمع بندی و برنامه ریزی برای این فعالیت ها در دستور کار قرار گرفت.

باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد