دومین نشست کرسی آزاداندیشی "سراب رؤیا" برگزار می‌شود

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد؛ دومین نشست کرسی آزاداندیشی "سراب رؤیا" با بررسی موضوعاتی چون "تأثیر کراش یابی بر زندگی متاهلین"، "آیا ظاهر افراد در کراش تاثیر دارد؟"، "چند درصد از ازدواج ها از طریق کراش یابی موفق هستند؟"، و "آیا کراش یابی جنبه تفریحی دارد؟"، به همت جامعه اسلامی دانشجویان و با همکاری کوچه باغ خوشبختی، با حضور دکتر اصغرپور، عضو هیات علمی گروه علوم اجتماعی دانشگاه فردوسی ، و جناب آقای امین‌نیا،مشاور و کارشناس حوزه خانواده، در تاریخ سه شنبه ۴ دی ماه ۹۷ ساعت ۱۲ در محل آمفی تئاتر دانشکده الهیات برگزار خواهد شد.

لازم ذکر است که اولین نشست از این سلسله نشست‌ها، با حضور دکتر مناتکاورنژاد، مدرس دانشکده الهیات دانشگاه فردوسی برگزار شده بود.

گزارش اولین نشست کرسی آزاداندیشی "سراب رؤیا"

باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد:مریم فرشچی

saraberoyaa

حال و هوای امتحانات ترم اول سال تحصیلی 97-98