photo 2017-11-04 16-20-32

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد به مناسبت بزرگداشت 13 آبان همایش انقلاب دوم در روز شنبه 13 آبان 96 ساعت 12 درمحل تالار رجایی دانشکده ادبیات وعلوم انسانی دانشگاه فردوسی برگزارشد.

دکتر مصطفی باقرزاده سخنران جلسه با اشاره به این که آمریکا معتقد است که رهبری جهان با سیاستمداران آن است افزود: آمریکا بعد از معرفی خود به عنوان رهبر جهان در درجه دوم کشورهای چین ,روسیه ,آلمان , فرانسه و...رابه عنوان کشورهای تاثیرگذارمعرفی می کند وپس از آن کشورهایی مثل ژاپن را به عنوان کشورهای پیشرفت محور و در ردیف آخر کشورهایی را قرار می دهد که از نظم نوین جهانی تاثیرپذیرند وایران راهم ذیل این گروه قرارمی دهد.

وی ادامه داد: آمریکا معتقداست که ایران می تواند نظم نوین جهانی را به هم بزند چون تمام پارامترهای قدرتمند بودن را داردو اگر ایران به این جایگاه برسد تمام ساختارهای حاکمیتی جهان راتعیین و تغییر خواهدداد.

دکتر باقرزاده با اشاره به اهمیت کتاب اسنادلانه جاسوسی در شناخت اهداف آمریکا اظهار کرد: آمریکا هنوز هم همان آمریکاست وبرنامه آن برای کنترل ایران شامل مقابله با روند ساخت موشک های ایرانی است چون موشک های مارا مخالف تجارت بین الملل وتهدید برای همسایگان می داند.

وی بابیان این که آمریکا حتی نمی خواهد ما موشک میان برد داشته باشیم ابرازعقیده کرد: قطعا در برجام 2 وبرجام 3 هدف انحلال سپاه پاسداران و جمع شدن فرایند موشکی ایران است .درزمان انتخابات 111 تحریم درکنگره منتظر نتیجه انتخابات بودند وبعد از مشخص شدن نتیجه 3تحریم به عنوان قانون تصویب شد.

دکتر باقرزاده در پایان تاکید کرد : آمریکا محور استکبار جهانی است و استکبار از ما قدرت ما را می خواهد وهر آن چه که علت قدرتمندی ماست.

لازم به ذکر است این جلسه با پرسش وپاسخ به اتمام رسید.

باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد