نهمین جشنواره دانشگاهی حرکت انجمن های علمی دانشجویی برگزار می شود

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد؛ دبیر انجمن های علمی دانشگاه از برگزاری نهمین جشنواره دانشگاهی حرکت خبر داد و گفت: جشنواره دانشگاهی حرکت ویژه انجمن‌های علمی دانشجویی و با تأکید بر هم ­افزایی، تکثیر ایده­ های خلاق، همکاری بیشتر بین انجمن ها و تشویق رقابتی علمی و دوستانه، ایجاد انگیزه و نشاط در انجمن‌های علمی دانشجویی همه ساله برگزار می‌شود. این جشنواره تلاش می ­کند تا مبنا و مبداء حرکتی نوین برای سازماندهی فعالیت‌های علمي دانشجویی باشد.

محمدعلی هراتی ضمن اشاره به فعالیت 60 انجمن علمی در دانشگاه فردوسی مشهد افرود: نهمین جشنواره دانشگاهی حرکت هم زمان با آیین گرامیداشت چهلمین سالگرد انقلاب شکوهمند اسلامی وبا شعار افتخار به گذشته - امید به آینده  به منظور تقدیر از فعالیت ها و دستاوردهای یکساله انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار خواهد شد.

وی در پایان ضمن دعوت از دانشجویان و فعالان و حامیان انجمن های علمی به حضور در این مراسم بیان کرد:  آیین اختتامیه نهمین جشنواره دانشگاهی حرکت در روز یکشنبه ۲۸ بهمن ماه ساعت 17:30 الی 20 در تالار دکتر رحیمی زاده دانشکده علوم  برگزار خواهد شد.

photo 2019-01-30 22-06-17