اولین نشست کارشناسان کرسی های آزاد اندیشی دانشگاه های کشور به میزبانی دانشگاه اصفهان و به همت دفتر سیاست گذاری فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم‌، ۲۴ آبان ۱۳۹۶، در تالار خوارزمی دانشگاه اصفهان برگزار می شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم؛ تشکیل کارگاه های توجیهی و آموزشی به منظور آشنایی کارشناسان با آیین نامه و شیوه نامه برگزاری کرسی های آزاد اندیشی به نحو مطلوب از مهمترین اهداف این نشست می باشد. از دیگر اهداف این نشست می توان به آشنایی کارشناسان با نحوه ثبت گزارش های مربوطه و نیز نحوه شرکت در فراخوان دومین جشنواره ملی کرسی های آزاداندیشی نام برد.

این نشست در راستای ارتقای کمی و کیفی کرسی های آزاداندیشی، با حضور مسئولان ستادی و کارشناسان معرفی شده توسط دانشگاهها برگزار خواهد شد.

لازم به ذکر است، دومین جشنواره ملی کرسی های آزاد اندیشی در اردیبشت ماه سال ۹۷ به میزبانی دانشگاه اصفهان برگزار خواهد گردید.

photo 2017-11-15 09-49-44