به مناسبت هفته ی قرآن و دانشگاه  نشستی با عنوان " مار و پله؛ روابط دختر و پسر در دانشگاه" در دانشکده مهندسی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد ، به همت کانون قرآن و عترت و به مناسبت هفته قرآن و دانشگاه نشستی با محوریت روابط دختر و پسر ،روز دوشنبه 22 آبان ماه 1396 در آمفی تئاتر دانشکده مهندسی برگزار شد .

دکتر وطن دوست سخنران این نشست  ضمن اشاره به سه دیدگاه رایج درباره ی روابط دختر و پسر که عبارت اند از دیدگاه افراطی (دیدگاه فروید) ، دیدگاه تفریطی، دیدگاه اعتدالی(دیدگاه اسلام)، با بررسی آیاتی چند از قرآن مجید به واکاوی دیدگاه اسلام و پاسخ آن به رابطه ی زن و مرد پرداخت و گفت : دیدگاه افراطی که بیان می دارد تمام استرس ها و اضطراب هایی که افراد متحمل می شوند مربوط به بسته نگه داشتن مسائل جنسی است .این دیدگاه مردود است به دلیل اینکه ما شاهد هستیم غرب با پیروی از این دیدگاه تاکنون به نتیجه ای نرسیده است ضمن اینکه مشکلات زیادی نظیر فروپاشی بنیان خانواده به همراه داشته است . از جمله کسانی که چنین دیدگاهی دارند می توان به فروید اشاره نمود . دیدگاه تفریطی که بیان می دارد زن نباید در اجتماع حضور داشته باشد ، ارتباط زن و مرد تنها باید در محیط خانواده وجود داشته باشد . بسیاری تصور می کنند این دیدگاه ، دیدگاه اسلام است ؛ در صورتی که اینطور نیست و اما دیدگاه دیدگاه اعتدالی یا حد واسط که دیدگاه اسلام است و چارچوبی عقلانی برای روابط زن و مرد بیان می کند .

وی در پایان با تفسیر آیه 23 سوره قصص به چند نمونه از روابط و چارچوب های تعیین شده از سوی اسلام از جمله اثبات عدم ایراد فعالیت زن در اجتماع ، رعایت نگاه بدون هوا و هوس ، رعایت حیا در ارتباط با نامحرم ارتباط زن و مرد با آگاهی خانواده اشاره کرد.

در ادامه ی این جلسه پرسش و پاسخ بین دانشجویان و سخنران صورت گرفت .

باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد : انسیه براتی

 

photo 2017-11-16 09-03-28

نوشتن دیدگاه

ارسال