آیین اختتامیه نهمین جشنواره دانشگاهی حرکت 28 بهمن ماه برگزار می شود

نهمین دوره از جشنواره درون دانشگاهی حرکت، بهمن ماه جاری در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می‌شود.
به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد، جشنواره دانشگاهی حرکت ویژه انجمن‌های علمی دانشجویی و با تأکید بر هم افزایی، تکثیر ایده‌های خلاق، همکاری بیشتر بین انجمن‌ها و تشویق رقابتی علمی و دوستانه، ایجاد انگیزه و نشاط در انجمن‌های علمی دانشجویی همه ساله برگزار می‌شود. این جشنواره تلاش می‌کند تا مبنا و مبدا حرکتی نوین برای سازماندهی فعالیت‌های علمی دانشجویی باشد.
گفتنی است آیین اختتامیه نهمین جشنواره دانشگاهی حرکت با حضور هیئت رئیسه دانشگاه، اساتید مشاور انجمن های علمی و جمعی از اعضای فعال انجمن های علمی دانشگاه فردوسی مشهد در روز یکشنبه ۲۸ بهمن ماه ساعت ۱۷:۳۰ الی ۲۰ در تالار دکتر رحیمی زاده دانشکده علوم برگزار خواهد.

باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد

photo 2019-02-01 00-35-41

افتتاح نمایشگاه عکس برداشت آخر و ورکشتاپ سینماتوپوگرافی- اردیبهشت ماه 1398

هشتمین سالگرد تدفین شهدای دانشگاه فردوسی مشهد و اختتامیه راهیان نور- اردیبهشت ماه 1398