معرفی واحد همایش ها و جشنواره ها

اين واحد به عنوان یکی از زیر مجموعه های مهم مدیریت اجتماعی دانشگاه حوزه گسترده ای از فعالیت ها را در برمی گیرد.  ستاد زیارت شامل ستاد عمره و عتبات دانشگاه و تشرف به حرم مطهر رضوی ، خدمات سمعي و بصري  ،نمایش فیلم ، خدمات مراسم ها وهمایش ها و اوقات فراغت از بخش های مختلف این واحد می باشد .

یکی از وظایف مهم اين واحد پشتيباني و زمينه‌سازي براي انجام فعاليت‌هاي فرهنگي تشکلها و نهادهاي دانشجويي و واحد های اداری دانشگاه می باشد، ليکن برخي از مراسم يا برنامه‌هائي كه فعالين دانشجويي موفق به برگزاري آن نمي‌شوند توسط اين بخش انجام مي‌شود.

به طور کلي وظايف زير را مي‌توان براي اين بخش تعريف نمود:

الف- ساماندهي و تجهيز نرم‌افزاري و سخت‌افزاري واحد سمعي بصري دانشگاه و ارائه خدمات صوتی و تصویری به متقاضیان در حوزه دانشگاه

ب- ارائه محصولات فرهنگي مناسب به دانشگاهیان

ج- برنامه‌ريزي جهت برگزاري مراسم و برنامه‌هاي فرهنگي هنري در داخل دانشگاه، به صورت سراسري، منطقه‌اي يا دانشگاهي و ... با هماهنگي ساير بخش‌ها.

د- انجام امور مربوط به اعزام دانشگاهیان به سفرهای زیارتی و برنامه ریزی فعالیت های فرهنگی ومعنوی مرتبط

هـ- غنی سازی اوقات فراغت دانشگاهیان با ارائه خدمات متنوع فرهنگي، هنري و اجتماعي از طریق ارتباط با سایر نهادها وسازمان های دولتی وغیر دولتی

دیگر خدمات در حال انجام در این واحد به شرح ذیل می باشد :

ستاد عمره و عتبات

نمایش فیلم