ثبت نام چهلمین دوره كارگاه آموزشي نشريات آغاز شد

kanenashriatt

ثبت نام چهلمین دوره كارگاه آموزشي نشريات ويژه صاحبان امتياز، مديران مسئول و سردبيران نشريات به منظور اخذ مجوز نشريه، از امروز آغاز میشود.

طبق اعلام خانه نشريات دانشگاه، اين كارگاه آموزشي كه ويژه اخذ مجوز نشريه مي باشد، روز پنج شنبه 2 اسفند ماه سال جاري از ساعت 8:00 الي 13 در مجتمع کانون های فرهنگی، تالار اندیشه برگزار مي گردد.

در اين كارگاه فقط صاحب امتياز، مدير مسئول و سردبير نشرياتي كه "درخواست مجوز نشريه خود را از طريق پرتال ارسال كرده اند " مي توانند در كارگاه شركت نمایند.

دانشجويان علاقمند به انتشار نشريه مي توانند درخواست هاي اخذ مجوز نشريه را از طريق پرتال دانشگاهي خود (بخش نشریات) ارسال نمايند تا پس از بررسي و تاييد مجوز، اجازه ثبت نام در كارگاه را پيدا نمايند.

لازم به ذكر است ثبت نام اين دوره از كارگاه آموزشي از روز یکشنبه 28 بهمن تا روز چهار شنبه 1 اسفند به صورت حضوري در خانه نشريات دانشگاه انجام مي پذيرد و هزینه ثبت نام 100000 ریال می باشد.