اولین جلسه هفتگی استقلال و وابستگی به همت بسیج دانشجویی دانشکده ادبیات  برگزارشد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد اولین جلسه هفتگی گفت و گو محور با موضوع  سه شنبه 23آبان ماه 1396 در دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه فردوسی  با حضور دکتر سعید شعرباف برگزارشد.

در جریان این جلسه دکتر شعرباف ضمن بیان این که برای درک بهتر ,ابتداباید بفهمیم که اساسا استقلال مطلوب است یاخیر اظهار کرد: نکته ای که در این زمینه بسیار روشن است این است که اساسا و ذاتا استقلال هزینه زاست مثلا ما اگر بخواهیم کارخانه ای بسازیم ممکن است اجناس این کارخانه را ازکشوری دیگر باقیمت ارزان تر تهیه کنیم واین جا تولید به نفع ما نیست.

وی در این خصوص ادامه داد:  در مساله استقلال و وابستگی همیشه تناقض هایی بین گفتار وعمل برخی مسئولین کشور وجود دارد مثلا فردی به مردم  توصیه می کند که کالای ایرانی مصرف کنند درحالی که درعمل خود کالای خارجی استفاده می کند این ممکن است به این سبب باشد که ما در بسیاری موارد توان مشابه سازی با کالاهای خارجی را نداریم ویا سرمایه اجتماعی ما کم وپایین است ونیز باید به این موضوع توجه کنیم که لزوما هر کشور پیشرفته ای مستقل نیست.

دکتر شعرباف در پایان تاکید کرد: مفهوم استقلال ودرک این موضوع که استقلال بهتر است یا وابستگی مفهوم عمیقی است که به سادگی نمی توان تشخیص داد که باید مستقل باشیم یانه .

باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد : زهرا طالبیان

photo 2017-11-23 23-22-57