اعلام زمانبندی سی و دومین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور

سی و دومین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان سراسر کشور پس از طی مراحل دانشگاهی، منطقه ای و سراسری به مرحله نهایی رسید.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم؛ سی و دومین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان سراسر کشور ۶ لغایت ۸ آذر ماه سال جاری به میزبانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی تهران برگزار می شود.

بر اساس این گزارش؛ ۱۵۰ نفر از دانشجویان برگزیده مرحله سراسری دانشگاه های وزارت علوم که در شهریور ماه ۱۳۹۶ در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان برگزار شد، به مرحله ملی این جشنواره معرفی شده و به رقابت خواهند پرداخت.

اداره فعالیت های دینی و قرآنی اداره کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم؛ رعایت موارد زیر در جشنواره ملی توسط دانشجویان راه یافته را ضروری می داند:

1. با توجه به سیاست دبیرخانه جشنواره مبنی بر عدم پذیرش همراهان، به هیچ وجه همراه یا همراهانی از دانشگاههای مختلف در جشنواره حاضر نشوند، این موضوع شامل: فرزندان شیرخوار و همسر و... نیز می باشد و دبیرخانه جشنواره هیچ مسئولیتی در خصوص پذیرش و اسکان افراد خارج از لیست ندارد.
  2. جهت پذیرش متسابقین و برگزیدگان ارایه کارت شناسایی معتبر عکس دار ضروری بوده و در صورت عدم احزار هویت افراد به هیچ وجه پذیرش صورت نخواهد گرفت.
  3. پذیرش متسابقین و برگزیدگان بخش های مختلف از ساعت ۱۴ روز ۶/‏۹/‏۹۶ بوده و قبل از ساعت مذکور دبیرخانه جشنواره تعهدی به پذیرش افراد نخواهد داشت.
  4. زمان خروج برگزیدگان و شرکت کنندگان بخش های معارفی، ادبی، هنری، پژوهشی، فناوری روز سه شنبه مورخ ۰۷ / ‏۰۹/‏۹۶ ساعت ۱۲ ظهر پس از صرف نهار می باشد و زمان خروج شرکت کنندگان بخش آوایی روز پنج شنبه مورخ ۰۹ / ‏۰۹/‏۹۶ حداکثر ساعت ۱۲ خواهد بود.

زمان بندی جشنواره:

عنوان

تاریخ و ساعت

پذیرش شرکت کنندگان

دوشنبه ۶/۹/۹۶ از ساعت ۱۴

برگزاری مسابقه بخش معارفی

دوشنبه ۶/۹/۹۶ ساعت ۱۸-۱۹

برگزاری مسابقه بخش آوایی

روزهای سه شنبه و چهارشنبه ۷و ۸/۹/۹۶

اهدا جوایز بخش های غیر آوایی

صبح روز سه شنبه ۷/۹/۹۶

اهدا جوایز بخش آوایی

شامگاه روز چهارشنبه ۸/۹/۹۶

خروج شرکت کنندگان

در همه بخش ها به غیر از بخش آوایی: سه شنبه ۷/۹/۹۶ ساعت ۱۲

بخش آوایی: پنج شنبه ۹/۹/۹۶ ساعت ۱۲

لازم به ذکر است آدرس محل برگزاری مسابقات تهران- خیابان سمیه، نرسیده به خیابان حافظ، حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی می باشد.