فیلم پاپیون با کوشش کانون فیلم و عکس دانشگاه فردوسی مشهد اکران و نقد و بررسی خواهد شد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد ، به مت انون فیلم و عکس ،  یکشنبه ۵ آذرماه ساعت ۱۶ فیلم پاپیون (1973) در سالن آمفی تئاتر دکتر شریعتی دانشکده ادبیات با حضور امیر خضرایی منش ( سردبیر نشریه فیلم خانه) پخش و نقد خواهد شد.

گفتنی است فیلم سینمایی «پاپیون» براساس رمانی واقعی از «هنری چاریر» با بازی «استیو مک کوئین» و «داستین هافمن» ساخته شده است. این فیلم در بخش بهترین موسیقی متن نامزد جایزه اسکار شد. «پاپیون» به کارگردانی (جی شافنر)، موسیقی (گلداسمیت) و به ویژه بازی های زیبای (استیو مک کوئین) در نقش «هنری پاپیون» و «داستین هافمن» در نقش «لوئیس دگا»  بی تردید از به یاد ماندنی ترین فیلم های تاریخ سینماست. «پاپیون» یکی از بی نقص ترین آثار اقتباسی تاریخ سینما محسوب می شود. در حقیقت «پاپیون» پس از فیلم مشهور «سیاره میمون ها» (۱۹۶۸) و اثر به یاد ماندنی «پاتون» (۱۹۷۰)، دسترنج سال ها تلاش سینمایی این کارگردان صاحب نام است.

باشگاه خبرنگاران دانشگاه  فردوسی مشهد: رومینا طاهری

photo 2017-11-25 13-41-51