اجتماع بزرگ بسیجیان دانشگاه فردوسی مشهد در دانشکده علوم برگزار شد .

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد، اجتماع بزرگ بسیجیان دانشگاه فردوسی مشهد در روز یکشنبه 5 آبان ماه به مناسبت هفته بسیج و مقارن با جشن بزرگ مقاومت، در تالار دکتر رحیمی زاده دانشکده علوم با حضور سردار یعقوب علی نظری، فرمانده سپاه امام رضا (ع) برگزار شد.

در این مراسم حجت الاسلام صالحی، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری ضمن  گرامیداشت سالروز تأسیس نهاد بسیج مستضعفین، عنوان کرد: ما امروز بسیج اسلامی را در کشورهای اسلامی شاهد هستیم و این به برکت انقلاب اسلامی ایران بوده است. وی ادامه داد: بسیج به همان معنای وسیعی که مقام معظم رهبری فرمودند، تقریبا قاطبه ملت ایران را در بر می گیرد و توانسته است با اقل هزینه در مقابل دشمنان انقلاب بایستد و به دستاوردهای بزرگی نائل گردد.

حجت الاسلام صالحی در ارتباط با اهمیت بسیج در حل معضلات داخلی کشور گفت: گاهی تهدیدات داخلی خطرناک تر از تهدیدات بیرونی است و چرا نباید با استفاده از بسیج با اقل هزینه، مشکلات داخلی خودمان را برطرف نماییم. ما باید با روحیه بسجی، به مسائل داخلی نیز تأمل کنیم.

وی به دو وظیفه دانشگاه در این موضوع اشاره کرده و اظهار داشت :  دانشگاه باید در آینده منطقه در حوزه علم، تکنولوژی و خدمات با محوریت جمهوری اسلامی نقش اساسی ایفا نماید. همچنین دانشگاه در کنار حوزه باید به مسئله علوم انسانی توجه نماید؛ البته این به معنای غرب گریزی نیست بلکه باید غرب گزینی شود یعنی دستاوردهای آنها با عقلانیت و معنویت وحیانی گره بخورد تا بتوانیم مسائل مختلف را بهتر حل نماییم.

در ادامه سردار یعقوب علی نظری، فرمانده سپاه امام رضا (ع) ضمن  تأکید بر اینکه باید بین اتفاقات مختلفی که درون کشور یا نظام روی می دهد با آنچه در بیرون مرزها اتفاق می افتد به دنبال کشف روابط باشیم، گفت: نگاه و تفکری وجود داشته و دارد که مسائل درونی ما را از مسائل بیرونی به تفکیک ارزیابی کرده و بر این اساس دست به اقدام می زند اما بدیهی است تا زمانیکه روابط بین مسائل به درستی درک نشود نمی توان از ظرفیتهای موجود استفاده کرد.

سردار نظری به نفوذ تفکر انقلابی به قلب عراق و سوریه اشاره کرده و عنوان کرد ما نباید مؤلفه اقتدار و پیشرفت انقلاب اسلامی را مورد غفلت قرار دهیم. البته مؤلفه های قدرت در نظام و انقلاب اسلامی با آنچه در معادلات سیاسی، نظامی و امنیتی جهان به صورت جاری وجود دارد متفاوت است و عنصر اصلی در این رابطه، قدرت نرم افزاری و معنوی است. وی همچنین پیرامون این جمله مقام معظم رهبری که بسیج مظهر مردم سالاری دینی است گفت: این جمله پرمغزی است که باید به آن پرداخته شود، این جمله نشان می دهد که سه مولفه برجسته در بسیج پیدا می شود: اعتقاد، حضور مردمی و جامعیت کار.

سردار نظری در پایان خاطرنشان کرد: بسیج باید مظهر تفکر اسلام ناب، مظهر حضور مردم، و مظهر اقدام، عمل و حضور جامع در همه صحنه ها باشد.

در ادامه این مراسم از فعالان بسیجی در واحدهای مختلف برادران و خواهران تجلیل شد نیز  در پاسداشت شهید مدافع حرم، شهید محمد سخن‌دان، از همسر و خانواده ایشان قدردانی به عمل آمد.

بخش پایانی این مراسم، تشییع پیکر پاک و مطهر شهید حسین رفیعی راد، شهید تازه تفحص شده دوران دفاع مقدس در بین حاضرین و همراهی پرشور این شهید تا مزار شهدای گمنام بود.

باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد : فاطمه کمیلی

photo 2017-11-27 23-11-30