مستند "ترور سرچشمه" اکران دانشجویی می‌شود

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد؛ مستند"ترور سرچشمه" از قوی ترین مستندها در رابطه با حادثه تروریستی هفتم تیرماه 1360 و جدیدترین تولید محمد حسین مهدویان در روز چهارشنبه 15 اسفندماه 97 ساعت 12 در محل آمفی تئاتر دانشکده مهندسی اکران خواهدشد.

لازم به ذکر است محمدحسین مهدویان کارگردانی فیلم‌های سینمایی «ایستاده در غبار»، «ماجرای نیمروز»، «لاتاری» و مستندهای «استخوان لای زخم»، «دیکتاتور بزرگ»، «ثنا»، «آخرین روزهای زمستان»، «مرگ در نیمه تابستان»، «پدر»، «ملک الموت»، «تخت خواب یکنفره» و ... را در کارنامه‌اش دارد.

خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد: فائزه صفایی

terorsarcheshmeh

برنامه نقد آلبوم موسیقی ماه و ماهی- اردیبهشت 1398

افتتاح نمایشگاه عکس برداشت آخر و ورکشتاپ سینماتوپوگرافی- اردیبهشت ماه 1398