فراخوان همکاری با باشگاه خبرنگاران معاونت فرهنگی و اجتماعی

باشگاه خبرنگاران معاونت فرهنگی و اجتماعی با هدف توان افزایی دانشگاهیان و نیز پوشش دقیق و جامع فضای فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، از عموم دانشگاهیان (دانشجویان، کارمندان و استادان) جهت عضویت و فعالیت، دعوت می نماید.این باشگاه وظیفه تهیه خبر و گزارش از رویدادهای فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فردوسی مشهد را بر عهده دارد.

به گزارش خبرنگار فرهنگی دانشگاه، اعضا این باشگاه امکان شرکت در کلاس های عمومی و تخصصی خبرنگاری،خبرنویسی،عکاسی و روزنامه نگاری به صورت رایگان را خواهند داشت. علاوه بر این به شیوه مقتضی از خبرنگاران فعال تقدیر خواهد شد.

از عموم علاقه مندان دعوت می شود فرم ثبت نام را تکمیل نمایند.پس ازبررسی مشخصات افراد ثبت نام شده، با ایشان تماس گرفته شده ودعوت به همکاری انجام خواهد شد.

جهت دریافت اطلاعات بیشتر با شماره 38806464 آقای اکرمی تماس حاصل فرمایید.

حال و هوای امتحانات ترم اول سال تحصیلی 97-98

• آیین اختتامیه هجدهمین جشنواره نشریات دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد

آیین اختتامیه هجدهمین جشنواره نشریات دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد- 11 دی ماه 1397

• مسابقات رده بندی و فینال والیبال جشنواره درون دانشگاهی