photo 2017-12-01 09-26-06

گردهمایی سالانه دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه فردوسی مشهد با حضور دکتر داوری معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد، خانم یحیایی معاون مدیرکل شاهد و ایثارگر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و دکتر افخمی رئیس اداره امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه و رئیس بنیاد شهید در روز جمعه دهم آذرماه 1396 در تالار اجتماعات دانشکده علوم دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

در این مراسم که بیش از 700 نفر از دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه و حضور داشتند، پس از تلاوت آیاتی از قرآن کریم و نواخته شدن سرود جمهوری اسلامی و اجرای صلوات خاصه حضرت رضا علیه‌السلام، دکتر داوری معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه فردوسی ضمن خیرمقدم به دانشجویان دو نعمت امنیت و سلامت را طبق آموزه‌های اسلام جزو برترین نعمت‌ها دانستند و خطاب به دانشجویان شاهد و ایثارگر بیان کردند که نعمت امنیت را موهون فداکاری و ایثار پدران شما و صبوری خانواده بزرگ ایثارگران هستیم.

سپس  رئیس بنیاد شهید ضمن خیرمقدم به میهمانان خدمت به جامعه ایثارگران را فرصتی مغتنم و توفیقی از جانب پروردگار دانستند.

در ادامه برنامه دکتر حسین افخمی روحانی رئیس اداره امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه، گزارش عملکرد اداره امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه فردوسی مشهد را برای حاضران ارائه نمود.

اجرای برنامه‌های متنوع از قبیل اعتکاف علمی، اردوی نمایشگاه کتاب، دیدار دانشجویان نخبه شاهد و ایثارگر با مقام معظم رهبری، اهتمام به فعالیت‌های مشاوره‌ای چون به‌کارگیری مشاوران تحصیلی، بالینی و خانواده، تشکیل کارگروه ورزش و سلامت ایثار و اجرای برنامه‌های راهپیمایی (ویژه خواهران) و کوه‌پیمائی (ویژه برادران)، تشکیل کارگروه دفاع مقدس، بزرگداشت شهدای منای دانشگاه فردوسی مشهد، اجرای مسابقه چراغ راه و... از فعالیت‌های اداره شاهد و ایثارگر دانشگاه فردوسی مشهد می‌باشد.

در بخشی از این مراسم نیز دکتر حبشی با اشاره به تأثیر متقابل محیط و فرد گریزی به زندگی پیامبر اسلام صلوات‌الله‌علیه و اله اشاره نمود و با تشریح تأثیر ایشان قبل از رسالت به‌عنوان یک فرد در جامعه بدوی آن زمان به اهمیت تأثیر انسان در محیط پرداخت؛ و در بخش دیگری از سخنان خود به حضور ایثارگران در جامعه دانشگاهی به‌عنوان وابستگان به یک آرمان و نه یک فرد اشاره نموده و به تبیین رسالت دانشجویان شاهد و ایثارگر در عرصه‌های جهاد علمی پرداخت.

اجرای انتخابات شورای مرکزی کانون ایثار دانشگاه، اجرای سرود و اجرای برنامه طنز عیدانه به مناسبت هفته وحدت و میلاد مسعود پیامبر اکرم صلوات الله علیها از دیگر برنامه‌های این گردهمایی بود.

لازم به ذکر است در این مراسم علاوه بر تجلیل از 40 نفر از دانشجویان ممتاز شاهد و ایثارگر دانشگاه فردوسی مشهد، نشست پرسش و پاسخ با حضور مسئولین دانشگاه و بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد.

سایت روابط عمومی دانشگاه