801084

مراسم تقدير از دانشجويان برگزيده علمي، فرهنگي و ورزشي دانشگاه فردوسی مشهد با حضور دکتر کافی رئیس دانشگاه فردوسی مشهد و حجت‌الاسلام صالحی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه در سالن شورای نهاد نمایندگی دانشگاه در روز یکشنبه 19 آذرماه 1396 تاريخ 19 آذرماه برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی روابط عمومی دانشگاه فردوسی مشهد، حجت‌الاسلام صالحي رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه در سخنان خود اظهار داشت: مجموعه‌های دانشجويي بايد به دنبال اتحاد در نقاط مشترك خود باشند و نهاد آمادگي برگزاري نشست‌های نخبگاني براي سلايق مختلف را دارد دانشجويان در حوزه‌های سياسي، علمي، فرهنگي و ورزشي نبايد دچار روزمرگي شوند و روح  تازگي و نشاط و خلاقيت حفظ گردد و در خدمت انقلاب و اسلام باشند.

سپس نمايندگان تشکل‌ها و انجمن‌ها و کانون‌های دانشگاه در خصوص فعالیت تشکل‌ها در پردیس دانشگاه فردوسی مشهد مطالبی ارائه نمودند.

در ادامه مراسم  از نخبگان علمي فرهنگي و ورزشي دانشگاه فردوسی مشهد توسط دکتر کافی رئیس دانشگاه فردوسی مشهد تقدیر گردید.

لازم به ذکر است در اين مراسم از نمايندگان بسيج دانشجويي و تشکل‌ها (جامعه اسلامي، انجمن اسلامي و نوانديش)، کانون‌های فرهنگي هنري، انجمن‌های علمي دانشجويي، خانه نشريات، حوزه علوم اسلامي و دانشجويان شاهد و ايثارگر، نخبگان علمي و ورزشي و قرآني و هیئت دانشجويي تقدير شد.

خبرنگار: سرو آزاد

801083