مرحله میان دوره ای انتخابات انجمن های علمی 10 و 11 اردیبهشت ماه برگزار می شود

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد، مرحله میان دوره ای بیستمین دوره انتخابات سراسري انجمن علمي دانشجويي دانشگاه  در تعدادی از گروه هاي آموزشي که در اسفند ماه 1397 به حدنصاب لازم نرسیده بودند، برگزار می شود.
بر اساس اعلام هیات اجرایی انتخابات ثبت نام داوطلبان در این مرحله و احراز صلاحیت ها بر اساس آیین نامه تاسیس و فعالیت انجمن ها و اتحادیه های انجمن های علمی دانشجویی مصوب 1396/7/29 وزارت علوم تحقیقات و فناوری انجام شده است و با اعلام اسامی داوطلبان تایید شده در روز دوشنبه 9 اردیبهشت ماه تبلیغات کاندیدها آغاز می شود.

لازم به ذکر است  بازه زمانی اخذ آرا به صورت الکترونیکی از روز سه شنبه 10 تا پایان روز چهارشنبه 11 اردیبهشت ماه خواهد بود. همچنین نتایج اولیه انتخابات حداکثر تا روز شنبه 14 اردیبهشت ماه اعلام خواهد شد.

جهت دریافت آیین نامه تاسیس و فعالیت انجمن ها و اتحادیه های انجمن های علمی دانشجویی اینجا کلیلک کنید

photo 2019-04-20 18-39-19

مراسم بزرگداشت سالروز شهادت دکتر چمران و روز بسیج اساتید- خردادماه 1398