photo 2017-12-14 18-49-30

معاون فرهنگی‌اجتماعی شهرداری مشهد طی حکمی آقای رضا دانای سیج را به‌عنوان مدير امور اجتماعی و هماهنگی مناطق این معاونت منصوب کرد.

به گزارش ایسنا- منطقه خراسان، در متن حکمی که از سوی هادی بختیاری صادر شده، آمده است:

«برادر ارجمند جناب آقای رضا دانای سيج

با سلام و احترام؛

نظر به تجارب ارزنده و مراتب تخصص و تعهد جناب‌عالي، به موجب اين حكم به‌عنوان مدير اجتماعی و امور مناطق اين معاونت منصوب مي‌شويد.

اميد است با استعانت از خداوند متعال و بهره‌گيری از توانمندی سازمان‌های مردم‌نهاد و شوراهای اجتماعي محلات و انسجام‌بخشي به فعاليت‌های فرهنگی و اجتماعي مناطق شهرداری مشهد مقدس، در مسير توسعه اجتماعی شهر و افزايش همبستگی اجتماعی شهروندان گام‌های مؤثری برداريد.

پیروزی و بهروزی جناب‌عالی را از خداوند متعال خواستارم».

وی پیش از این مدیر حوزه معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد و معاون سابق داوطلبان هلال احمر خراسان بزرگ بوده است.