افتخارآفرینی تیم دانشجویان گروه علوم و مهندسی آب دانشگاه فردوسی در رویداد تخصصی آب، انرژی و محیط زیست

تیم دانشجویان گروه علوم و مهندسی آب دانشگاه فردوسی مشهد متشکل از یک عضو هیات علمی این گروه و چهار تن از دانشجویان دوره کارشناسی این رشته، با نام «گروه آبتک»، حائز رتبه اول در بخش آب نخستین رویداد تخصصی چالش‌ محور آب، انرژی و محیط زیست در پژوهشکده علوم و فناوری انرژی دانشگاه صنعتی شریف شدند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد؛ در این رویداد که از تاریخ 2 الی 4 اردیبهشت 98 در مرکز نوآوری و فناوری آب، محیط زیست و انرژی واقع در پژوهشکده علوم و فناوری انرژی دانشگاه صنعتی شریف زیر نظر معاونت علم و فناوری ریاست جمهوری برگزار شد، 270 نفر از دانشجویان نخبه در قالب 40 تیم‌ از شهرهای تهران (دانشگاه صنعتی شریف و...)، مشهد (دانشگاه فردوسی مشهد)، اصفهان، قم و ...، در سه حوزه آب، محیط زیست و انرژی به ارائه و دفاع از طرح‌های خود پرداختند.

در روز نخست رویداد، تیم‌ها در بخش‌های مرتبط با رشته خود به ارائه طرح ها پرداخته و به طور تخصصی توسط اساتید از نقطه نظر علمی، اقتصادی و عملی و کاربردی ...، مورد ارزیابی و اعتبارسنجی قرار گرفته و در نهایت تنها 20 تیم به مرحله نهایی راه یافتند.

روز دوم رویداد، مختص به حوزه انرژی و روز سوم ویژه دو حوزه آب و محیط زیست بود که گروه‌ها مجدداً به ارائه و دفاع از طرح‌های خود در مقابل داوران علمی، سرمایه‌گذاران، اساتید، دانشجویان و سایر شرکت‌کنندگان پرداختند که طی این رقابت نفس‌گیر، تیم دانشجویان گروه علوم و مهندسی آب دانشگاه فردوسی مشهد با ارائه طرحی با عنوان "سیستم آبیاری چگالشی در شرایط کم‌آبی" موفق به کسب رتبه اول در بخش آب با تعداد آرای 34 و اختلاف فاحش 15 رأی نسبت به تیم دوم شدند. لازم به ذکر است که اکثر شرکت‌کنندگان از دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی دانشگاه صنعتی شریف (دوره دکتری) و دیگر دانشگاه ها بوده و «تیم آبتک» تنها گروه دوره کارشناسی برگزیده در این برنامه علمی از دانشگاه فردوسی مشهد بود.

roydadsharif