photo 2017-12-20 14-03-30

دومین نشست انتخاب نماینده دبیران شورای صنفی دانشجویان دانشگاه های منطقه 8 و 9 ، برای عضویت در شورای مرکزی نظارت بر وضعیت صنفی رفاهی دانشجویان کشور به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می شود.

مهندس هادی اکرمی دبیر اجرایی این نشست در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد اعلام کرد : بر اساس دستورالعمل شیوه انتخاب نمایندگان دبیران شوراهای صنفی دانشگاه های کشور ، در این نشست یکی از اعضای دانشجویی شورای مرکزی نظارت بر وضعیت صنفی و رفاهی دانشجویان دانشگاه های کشور از بین دبیران شوراهای صنفی دانشگاه های کلان منطقه 4 کشور (متشکل از مناطق 8 و 9 ) با حضور معاون سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و دبیران شورای صنفی دانشگاه های این مناطق انتخاب خواهد شد.

کارشناس تشکل های اسلامی مدیریت فرهنگی دانشگاه در ادامه افزود: این نشست از ساعت  10 صبح روز شنبه 2 دی ماه 1396  با ثبت نام نامزدها آغاز و پس از معرفی هریک از نامزدها، انتخابات در محل تالار اندیشه مجتمع کانون های فرهنگی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می شود .

گفتنی است مناطق 8 و 9 دانشگاه های کشور شامل  دانشگاه های  شمال شرق و جنوب شرق کشور می باشد.

باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد