معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم از برگزاری جشنواره ملی جرکت در تاریخ ۵ تا ۷ دی ماه در کرمانشاه خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم؛ دکتر غفاری، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، در خصوص برگزاری جشنواره ملی حرکت اظهار داشت: این جشنواره به عنوان بزرگترین رویداد علمی دانشجویی که بیش از صد دانشگاه و مرکز آموزش عالی از سراسر کشور در آن مشارکت دارند، متعلق به همه دانشگاهیان است.

ایشان سپس با اشاره به ابعاد مختلف این جشنواره و فراگیری آن در تمامی رشته ها و گروه های علمی و امکان حضور و رقابت همه‌ی دستاوردهای علمی دانشجویان گفت: تداوم بی وقفه و مشارکت فزآینده دانشجویان و دانشگاه ها در این رویداد علمی نشان می‌دهد پویایی این جشنواره همچنان ادامه یابد. دکتر غفاری همچنین اظهار داشت این جشنواره می تواند موجب پویایی علمی شده و فضای فعالیت دانشجویی را متحول، اثر بخش، با نشاط و پرانگیزه کند.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم همچنین با بیان برخی دیگر از جنبه های اثر بخش این جشنواره اظهار داشت دانشگاه ها و دانشجویان دانشگاه ها با امید و تلاش یک ساله خود مصمم هستند که توانایی های علمی و دستاوردهای علمی شان را به معرض نمایش بگذارند. وی با اظهاری خرسندی از امکان حضور در جمع دانشگاهیان در زمان جشنواره برگزاری، تاکید کردند که جشنواره در تاریخ ۵ الی ۷ دی ماه سال جاری برگزار می شود.

photo 2017-11-22 16-37-03