فراخوان دریافت مقاله های فرهنگی و اجتماعی

دانشگاه فردوسی مشهد به عنوان یکی از دانشگاه های جامع برتر کشور، نه تنها در حوزه های علمی و پژوهشی جایگاه ویژه ای در میان مراکز علمی کشور دارد، بلکه در چند سال گذشته همواره از دانشگاه های برجسته در حوزه فرهنگی و اجتماعی بوده است. این برجستگی مرهون فعالیت های داوطلبانه فرهنگی و اجتماعی عموم دانشگاهیان (استادان، دانشجویان و کارمندان) و انباشت تجربه و دانش در این حوزه است.
در همین راستا مدیریت فرهنگی و فعالیت های داوطلبانه دانشگاه در نظر دارد جهت غنای علمی سایت معاونت از مقاله های  عموم دانشگاهیان در محورهای مرتبط با فضای فرهنگی و اجتماعی دانشگاه استفاده کند. لازم به ذکر است سایت معاونت فرهنگی و اجتماعی در سال گذشته بعد از سایت اصلی دانشگاه رتبه دوم تعداد بازدید را در میان سایت های دانشگاه داشته است (در سال تحصیلی گذشته حدود ده میلیون بازدید از این سایت صورت گرفته است).
مقاله های رسیده در شورای سردبیری سایت مورد بررسی قرار گرفته و سپس در سایت مدیریت منتشر خواهند شد. مولفان مقاله های برتر به شیوه مقتضی مورد تقدیر قرار خواهند گرفت.

محورهای پیشنهادی
•    مباحث نظری پیرامون بایسته های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تراز ایران اسلامی.
•    تحلیل فعالیت های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه.
•    تحلیل ویژه الزامات و بایسته های تشکل های دانشگاهی (از قبیل تشکل های اسلامی، انجمن های علمی، انجمن های صنفی، کانون های فرهنگی، نشریات در گروه های استادان، دانشجویان و کارمندان).
•    نقد حقوقی، جامعه شناسی، روان شناسی، دینی و ... فضای فرهنگی و اجتماعی دانشگاه.
•    تحلیل اوقات فراغت دانشگاهیان.
•    تحلیل کجروی های اجتماعی در دانشگاه و راهکارهای پیشگیری و مقابله.
•    سایر محور های مرتبط

ویژگی ها و ساختار مقالات
•    مقاله اصیل باشد یعنی ضمن استفاده از دیگر منابع، حاصل افکار خود مولف بوده و اصول امانت داری علمی در آنها رعایت شده باشند.
•    اگر مقاله  قبلا در مکان دیگری منشتر شده، حتما ذکر گردد.
•    حجم مقاله حداقل 800 و حداکثر 1500 کلمه باشد.

روش ارسال مقاله:
ارسال فایل word به آدرس ایمیل     این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید , '; document.write(''); document.write(addy_text88498); document.write('<\/a>'); //-->\n این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید